Inauguralni let United Airlinesa iz New Yorka za Dubrovnik

149

United Airlines, poznata američka aviokompanija, danas po prvi put slijeće u Zračnu luku Dubrovnik na novoj liniji iz New Yorka (Zračna luka Newark, New Jersey).

Zrakoplov tipa B767-300ER United Airlinesa, registarske oznake N648UA, star 29 godina, sinoć je, 01. srpnja, u 20 sati i 40 minuta po istočnoameričkom vremenu poletio iz Zračne luke Newark u New Yorku, na svom prvom, inauguralnom letu prema Zračnoj luci Dubrovnik, piše Croatianaviation.com

Zrakoplov B767-300ER ima kapacitet od 30 putnika u business te 184 putnika u ekonomskoj klasi, a kako doznajemo, prvi let United Airlinesa prema Dubrovniku gotovo je u cijelosti popunjen!

AD

Okvirno trajanje leta iz New Yorka za Dubrovnik je 8 sati i 55 minuta, a trenutno se dolazak zrakoplova u Dubrovnik očekuje u 10 sati i 30 minuta po lokalnom vremenu.

United Airlines od danas do početka listopada na svoja četiri tjedna leta između New Yorka i Dubrovnika nudi više od 22.500 sjedala u oba smjera. Dodatno, američki je avioprijevoznik potpisao codeshare ugovor s hrvatskim nacionalnim avioprijevoznikom, Croatia Airlinesom, pa je putovanje iz New Yorka preko Dubrovnika moguće i prema Zagrebu.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORcroatianaviation.com