Subota, 10 lipnja, 2023

Ima li šanse za sezonce u 2021.? Valamar otvorio prijave za zapošljavanje

Valamar Riviera otvorila  je prijave za zapošljavanje u sklopu priprema za otvaranje sezone i očekivanom oporavku turizma u 2021. godini.

Valamar u 2021. godini jamči minimalna neto primanja u visini od 5.000 kuna te je uspio zadržati i program cjelogodišnjih primanja, odnosno programe za stalne sezonce s kojima će nastaviti i ove godine.

S obzirom na planirano otvaranje većine Valamarovih hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta do sredine svibnja, sezonski djelatnici u Valamaru mogu očekivati između 3 i 6 mjeseci rada u sezoni 2021. Valamar osigurava i smještaj za sezonce u Kući Valamar, tople obroke i razne druge pogodnosti.

U 2020. godini  Valamar Riviera je usprkos krizi skočila na visoko 6. mjesto na ljestvici TOP 10 poslodavaca u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao, a visoko zadovoljstvo radom u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj u 2020. godini izrazili su i zaposlenici kroz redovno ispitivanje korporativne klime i kulture  ističući sigurnost radnog mjesta, redovitu isplatu plaća, odlične međuljudske odnose, kao i brigu poslodavca za sigurnost i zdravlje svih zaposlenika, navode iz Valamara te dodaju kako su uz pomoć mjera Vlade i podrške socijalnih partnera očuvai sva radna mjesta kroz program „Pauza, Restart“.

Valamar je u kriznoj 2020. godini ugostio više od 300 tisuća gostiju te u Valamar hotelima, ljetovalištima i kampovima do sada nije zabilježen niti jedan slučaj prijenosa zaraze. Veliku ulogu tome uspjehu odigrali su visoki standardi u okviru V Health & Safety programa koji omogućuju najvišu razinu sigurnosti i zdravlja za goste i zaposlenike.

Svi zainteresirani za rad u Valamaru više informacija mogu pronaći na portalu https://www.dobarposaouvalamaru.com/.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno