Petak, 31 ožujka, 2023

Idealna sinergija luksuza i ruralnog u srcu Baranje – brend Villa Mons Aureus

Brend Villa Mons Aureus idealno je utočište za bijeg od svakodnevice i uživanje u ljepotama Baranje. Inovativan je to premium proizvod odnosno usluga koja spaja tri različita elementa u jedan − ruralni, luksuzni i povijesni, pri čemu se nastoji da je kvaliteta usluge na najvišoj razini, piše Privredni.hr. Dodatnu vrijednost objektu koji ima 5 zvjezdica daje povezivanje s povijesnim događajima iz 4. stoljeća na toj lokaciji, pa su tako smještajne jedinice dobile imena po starim Rimljanima koji su donijeli i posadili prvi trs vinove loze u ovom baranjskome mjestu. Uz to, kvaliteta usluge pružanja smještaja, ali i usluge oglašavanja i marketinga potvrđena je znakom Hrvatska kvaliteta koji dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora.

U odnosu na prošlu godinu, koliko se sektor najma smještaja oporavio? I kakvi su rezultati u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu?

Usluge smještaja pružamo u prvoj ruralnoj vili s pet zvjezdica u Baranji – Villi Mons Aureus, smještenoj u Popovcu, koja sadrži apartman kategorije 5 zvjezdica i sobu kategorije 4 zvjezdice, ukupnog smještajnoga kapaciteta od osam osoba. Villa je uređena u ruralnom stilu, u skladu s lokacijom na kojoj se nalazi, ali uz sve suvremene dodatke koji gostima pružaju udobnost današnjeg vremena. Početkom svibnja 2020. godine završili smo potpunu investiciju opremanja i uređenja vile te svojim gostima od tada nudimo još bogatiji i ugodniji boravak. Objekt nudi wellness sadržaje (opremu za masažu, finsku i infracrvenu saunu, spa-bazen i vanjski bazen sa sunčalištem), zidani roštilj, dječje igralište, štapove za nordijsko hodanje, pikado, bilijar, vanjske sjenice, garažu i privatno parkiralište. Da bi se postigla najviša razina kategorizacije objekta za pružanje smještaja, ovako široka ponuda nije bila potrebna, međutim, na investiciju smo se odlučili kako bismo ponudili inovativnu uslugu koja je iznad traženih kriterija i istaknuli se među ostalim pružateljima smještaja na području Baranje.

S obzirom na to da se bavimo uslugom pružanja smještaja u objektu manjega kapaciteta, riječ je o vrsti smještaja koja je u pandemijsko vrijeme bila poželjna i vrlo tražena te smo u 2020. i 2021. godini postigli zadovoljavajuću popunjenost.

U 2021. godini popunjenost nam je bila nešto veća stoga što smo dio 2020. godine, dijelom samoinicijativno, a dijelom zbog propisanih epidemioloških mjera, bili onemogućeni pružati registriranu uslugu. Godina 2019. nije nam adekvatna za usporedbu poslovanja jer nam je to bila početna godina rada, u kojoj cjelokupna planirana investicija (wellness i bazen) još nije bila završena te u toj godini, zbog ograničene ponude, nismo ostvarili popunjenost kao u 2020. i 2021.

Preporuka gosta najbolji je marketing

Što je presudno za gradnju dobrog, prepoznatljivog brenda?

Brend Villa Mons Aureus gradi se na ideji stvaranja inovativnog premium proizvoda odnosno usluge, i to spajanjem triju različitih elemenata: ruralnog stila, luksuza i povijesti, pri čemu je kvaliteta usluge uvijek na najvišoj mogućoj razini.

To postižemo i redovnom komunikacijom s potencijalnim i stalnim gostima (web-stranica, društvene mreže, mediji), osobnim doživljajem gosta u objektu zbog ugodnog okružja i vrhunske opreme (namještaja od punog drveta, saune, spa-bazena, vanjskog bazena, privatnosti) vodeći se time da ostvarimo zadovoljstvo svojega gosta, čija je naknadna preporuka uvijek najbolji marketing.

Također, brendu Villa Mons Aureus željeli smo dati dodatnu vrijednost i to smo postigli povezivanjem s povijesnim događajima iz 4. stoljeća na ovoj lokaciji te su tako naše smještajne jedinice dobile imena po starim Rimljanima koji su donijeli i posadili prvi trs vinove loze u našem kraju i ovdje pokrenuli vinogradarstvo. Kad prenosimo ovu priču gostima, primjećujemo da oni brend i objekt doživljavaju s više interesa i poštovanja. Naša je misao vodilja u poslovanju stalno podizanje razine kvalitete, i na materijalnoj i na osobnoj razini.

Na koji vam način znak Hrvatska kvaliteta pomaže u prepoznatljivosti i vidljivosti kod potrošača?

Znak Hrvatska kvaliteta primjetno postiže podizanje usluge pružanja smještaja te usluge oglašavanja i marketinga na višu razinu. Naši potrošači pokazuju poštovanje i povjerenje prema brendu Villa Mons Aureus kao pružatelju usluge smještaja te Baranji kao ciljanoj lokaciji kroz usluge oglašavanja i marketinga, što je uz povećanje konkurentnosti i podizanje razine kvalitete usluge bio jedan od ciljeva naše tvrtke pri uvođenju znakova kvalitete, piše Privredni.hr.

Koji su vaši poslovni planovi?

U idućem razdoblju planiramo i dalje unaprjeđivati postojeću ponudu u djelatnosti pružanja smještaja te usluga oglašavanja i marketinga. U razdoblju od tri godine planiramo povećati kapacitete smještaja novim objektima, koji će uređenjem pratiti prvotnu ideju, kombinaciju ruralnog i suvremenog, uz najvišu kategorizaciju i pregršt bogatih sadržaja. Cilj je tvrtke jačanje naše tržišne pozicije. Svojim pozitivnim pristupom i radom težimo motivirati i poticati i druge lokalne gospodarstvenike na razvoj njihovih djelatnosti.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno