Ide još jedan podcast Turizam24! Gost je Nino Dubretić, osnivač Direct Booker agencije

202

02.03.2021. novi podcast – gost Nino Dubretić, osnivač Direct Booker-a

Naš podcast ide dalje. U utorak, 02.03. u 11 sati ugostit ćemo gdina. Ninu Dubretića, osnivača Direct Booker-a, jedne od vodećih regionalnih agencija za najam privatnog smještaja. Direct Booker je prije više od desetljeća započeo poslovanje od nule, a danas je u TOP 10 svjetskih Vacation Rental agencija. Iz tog iskustva su razvili svoj franšizni poslovni model dostupan svima koji žele započeti ili unaprijediti postojeće poslovanje na svom području. Priča je to o lokalnoj agenciji za iznajmljivanje smještaja koja je postala svjetski prepoznatljiv i višestruko nagrađivan brend. Poslovni model Direct Booker pomaže privatnim iznajmljivačima ostvariti bolje rezultate svojih objekata za kratkoročno iznajmljivanje smještaja.

Rentals United, jedan od najmoćnijih channel managera u svijetu, svrstao je Direct Booker na 7. mjesto među TOP 50 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu.

S Ninom ćemo razgovarati o samom osnutku agencije, kako je pandemija utjecala na turističke tokove i poslovanje posredničkih agenata te što novo planiraju ponuditi svima onima koji koriste njihovu tehnologiju. S obzirom na neizvjesnost koja je prisutna, jesu li last minute rezervacije nešto na što moramo biti spremni i je li ovaj ‘reset’ turizma bio nešto prijeko potrebno za daljni napredak i razvoj svih turističkih dionika?

AD

Podcast ne propustite u utorak, 02.03. u 11 sati, a pratiti možete na:

Zahvaljujemo svima na praćenju, lajkanju, dijeljenju i pretplati na naš YouTube kanal Turizam24 te pozivamo sve one koji još nisu da to učine i podrže naš turistički projekt. Gledamo se u utorak!

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD