Petak, 31 ožujka, 2023

HTZ uputila Javni poziv za dodjelu potpora DMK

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022.

Predmet Javnog poziva je dodjela novčanih sredstava namijenjenih programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa.

Za potporu po ovom Javnom pozivu mogu se kandidirati samo programi paket aranžmani ili ture koji se odvijaju na području Hrvatske za grupe proizvoda koji se odnose na kulturu i city break, cikloturizam i aktivni odmor, gastro i eno, zdravstveni turizam, nautiku i ruralni – agroturizam. Jedan korisnik može kandidirati maksimalno tri (3) programa paket aranžmana / tura.

Po ovom Javnom pozivu ne mogu se prijaviti programi (paket aranžmani / ture) koji su već ostvarili potporu Ministarstva turizma i sporta ili HTZ-a u bilo kojem razdoblju.

Ukupna planirana financijska sredstva za potpore razvoju i uvođenju na tržište paket aranžmana / tura temeljem ovog Javnog poziva iznose 1.600.000 kn.

Za jedan program prijavitelju se može odobriti potpora u bruto iznosu od 50.000 do 100.000 kn, a ukupna vrijednost potpore koja se može odobriti po pojedinom prijavitelju može iznositi maksimalno 250.000 kn. Po svakom programu financirat će se do 100 % prihvatljivih troškova.

Javni poziv dostupan je na linku ovdje, a rok za podnošenje kandidatura je 31. ožujka 2022.

Dokumentacija za kandidiranje podnosi se u elektroničkom obliku putem linka http://potpore.htz.hr, dok je u tiskanom obliku potrebno isprintati, potpisati i staviti pečat te poslati poštom preporučeno zajedno s cjelokupnom dokumentacijom.

Za dodatne informacije potrebno se obratiti isključivo pisanim putem na e-mail potpore@htz.hr najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno