Subota, 1 travnja, 2023

HTZ u Londonu održao webinar za turističke agente

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Predstavništva HTZ-a u Londonu uspješno je održan webinar namijenjen turističkim agentima, koji je bio fokusiran na destinacije Zagreb, Zagrebačku županiju i program Adventa u Zagrebu.

Tijekom 20 minutnih prezentacija turističkih zajednica navedenih destinacija predstavljena je bogata i kvalitetna zimska ponuda, a tu je bila i Croatia Airlines iz koje su dostavili pregled programa letenja. Webinaru je prisustvovalo 25 agenata iz Velike Britanije, predstavnika agencija poput Travel Counsellors, Travel PA, Hays Travel, ali i turoperatora poput Regent Holidays, piše Turizmoteka.

„Današnjim webinarom željeli smo britanskoj putničkoj industriji predstaviti Zagreb kao fantastičnu cjelogodišnju city-break destinaciju, kao i višestruko nagrađivani zagrebački adventski program, ali i približiti Britancima manje poznatu Zagrebačku županiju i sve njene jedinstvenosti. Ovim smo webinarom potakli svijest o svemu što Hrvatska nudi izvan ljetne sezone te vjerujemo da će naše destinacije i tijekom 2022. ostati popularne i atraktivne britanskim posjetiteljima”, zaključila je Darija Reić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Londonu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno