Subota, 10 lipnja, 2023

HTZ organizira virtualnu radionicu za slovensko tržište

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Sloveniji 8. ožujka 2022. organizira virtualnu poslovnu radionicu na tržištu Slovenije.

Predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva HTZ želi omogućiti virtualne sastanke s partnerima iz Slovenije kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Croatian Virtual Get2Gether virtualnoj poslovnoj radionici potrebno je ispuniti prijavnicu ovdje. Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 7. ožujka 2022. do 16 h kada će HTZ  zaključiti popis sudionika koji je dostupan ovdje.

Svi prijavljeni/registrirani sudionici imat će mogućnost traženja partnera i zakazivanja sastanaka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 15 minuta, a sastanci se održavaju na engleskom ili slovenskom jeziku.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijave molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz tržište i inozemne sudionike Predstavništvo HTZ-a u Sloveniji na e-mail metka.bradetic@hts-slovenija.si

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno