Subota, 1 travnja, 2023

HTZ na M&I svjetskoj poslovnoj radionici koja okuplja najatraktivnije destinacije kongresnog turizma

Kongresni ured Hrvatske turističke zajednice sudjeluje na M&I Wyred World online poslovnoj radionici. M&I forums predstavlja jedno od najvažnijih okupljališta međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje namijenjenih poslovnoj klijenteli.

S obzirom na nemogućnost održavanja live evenata, M&I forums odlučio je svoje poslovne radionice, koje su se trebale održavati u raznim svjetskim destinacijama, prebaciti na online platformu koju su nazvali M&I Wyred World. 

Na M&I Wyred platformi trenutno sudjeluju 243 kupca kao i 265 kongresnih ponuditelja uključujući Kongresni ured Hrvatske Turističke Zajednice zajedno s Kongresnim uredom grada Zagreba, dok od hrvatskih tvrtki sudjeluju još hotelska kuća Valamar Riviera te DMC/PCO agencija Prolingua Travel.

U dva danaza svakog je sudionika dogovoreno po 30 sastanaka, koji su odabrani prema preferencijama kupaca i ponuđača. Partneri s kojima su održani sastanci iskazali su veliki interes za Hrvatskom te prenose kako njihovi klijenti nestrpljivo iščekuju normalizaciju okolnosti kako bi ponovno mogli nastaviti sa susretima uživo. 

Očekuju da će se početak ponovnog pokretanja MICE putovanja dogoditi u drugoj polovici iduće godine. Agencije i tvrtke koje organiziraju kongresna i/ili putovanja žele dodatno upoznati hrvatske najznačajnije MICE destinacije to jest Zagreb, Dubrovnik, Split i Šibenik. Poslovna putovanja uvelike ovise o dobroj avio povezanosti destinacija, no kako su u pitanju tri najznačajnije zračne luke u Hrvatskoj očekuje se i njihov najbrži oporavak u odnosu na ostale zračne luke u Hrvatskoj.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!


 

Sourcehtz.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno