Utorak, 21 ožujka, 2023

HTZ bira najbolje poduzetnike u turizmu. Prijave do 30. rujna

Izvor: htz.hr

HTZ i Zagrebačka banka – u sklopu #prviput bira najbolje poduzetnike u tuirzmu

Stručni žiri sastavljen od turističkih stručnjaka početkom listopada odabrat će najbolje male poduzetnike u turizmu. Sve u sklopu novog projekta Zagrebačke banke #prviput.

Na ovaj projekt mogu se prijaviti mali poduzetnici s originalnom turističkom ponudom. Na taj način osvojiti besplatnu i marketinšku kampanju. Prijave traju do 30. rujna. U žiriju će između ostalih biti i Iva Barbarić (Zaba), Kristina Mamić (HTZ), Ivana Crnić (MINT) te Iva Kaligarić  (Señor). Nadalje Goran Jović (fotograf), Sanja Čižmar (505 Savjetovanje), Iva M.Krčmar (Putoholičari), Hrvoje Bujas (Glas poduzetnika) i David Skoko (chef). Projekt #prviput jedinstvena je prilika koja omogućuje malim poduzetnicima da za njih čuje cijela Hrvatska.

“Pozivamo sve vlasnike ugostiteljskih obrta, obiteljskih hotela, seoskih gospodarstava i druge koji se bave turizmom, a koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske da se prijave na natječaj putem weba: prviput.hr. Stručni žiri odabrat će 15 najboljih prijava, od kojih će dvoje osvojiti veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima. U veoma izazovnoj godini za čitavo gospodarstvo, ovakva vrsta podrške posebno je važna i pomaže održivosti domaćeg turizma”, poručila je Iva Barbarić, direktorica marketinga Zagrebačke banke.

Kroz projekt #prviput kreirat će se i posebna online platforma prviput.hr.

 Zamišljena kao jedinstveno mjesto s informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske. Domaći gosti će na jednome mjestu imati objedinjene informacije o zanimljivim lokacijama i uslugama. To će im uvelike olakšati planiranje putovanja i otkrivanje Hrvatske. 

“Ovako kreativno osmišljen i optimalno fokusiran projekt se u turizmu Hrvatske javlja po prvi put. On je značajan zbog tri dimenzije. Prvenstveno inovativan je u pristupu i socijalno je odgovoran budući da pruža konkretnu podršku malim poduzetnicima. Potiče otkrivanje novih destinacija u Hrvatskoj koje u novo-normalnim uvjetima turisti upravo i najviše traže. Izuzetno mi je drago da mogu biti dio tima kreativnog projekta”, Sanja Čižmar, turistička konzultantica i direktorica tvrtke 505 savjetovanje.

Hrvatska obiluje prekrasnim i svjetski poznatim turističkim destinacijama, a ovaj projekt u prvi plan stavit će još uvijek skrivene bisere hrvatske turističke ponude, poručuje Kristina Mamić, direktorica Sektora za poslovne komunikacije HTZ-a koji je i partner projekta.  
“Pred nama su jesen i zima, razdoblje posezone, kada su nam u fokusu kraća vikend putovanja te sam sigurna da će prijavljeni kandidati oduševiti svojom zanimljivom turističkom ponudom i mnogima od nas dati inspiraciju i motivaciju za višednevne izlete. Hrvatska se može pohvaliti ljudima koji doista žive turizam i svoju turističku priču što će ovaj projekt, sigurna sam, i potvrditi te još jednom dokazati da najkreativniji turistički djelatnici žive u jednoj od vodećih turističkih zemalja Mediterana, a to je svakako Lijepa naša”, istaknula je Kristina Mamić. 

U prvom valu ove velike nacionalne kampanje Zaba će promovirati mjesta za jesenski i zimski turizam. Kampanja se nastavlja i sljedeće godine, kako bi se dao dodatni poticaj turizmu uoči nove sezone. 

prviputgoogle Arts&CultureThank You kampanja

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno