Srijeda, 29 ožujka, 2023

HTI konferencija zdravstvenog turizma održana na virtualnoj platformi u organizaciji HTZ-a

Hrvatska turistička zajednica glavni je partner međunarodnog virtualnog skupa zdravstvenog turizma „HTI On Air“, koji se danas održao online. Domaći brand HTI Conference (Konferencija industrije zdravstvenog turizma) ove godine slavi 10 godina od pokretanja, a svečano obilježavanje je, zbog restrikcija umjesto na tradicionalnom Europskom Summitu u Europskom Parlamentu u Bruxellesu, bilo održano na virtualnoj platformi. 

Riječ je o skupu zatvorenog karaktera koji okuplja 100-ak partnera iz zemlje i inozemstva te koji su već uključenih u rad HTI Network – mreže profesionalaca u zdravstvenom turizmu. HTZ je već godinama jedan od ključnih strateških partnera koji od početka aktivno podržava HTI skupove i druge aktivnosti na promociji zdravstvenog turizma. 

Na skupu su sudjelovali predstavnici HTI partnera kao što su European Spas Association, European Historic Thermal Towns Association, Joint Commission International, ITB Berlin, ali i drugi profesionalci, eksperti, agenti i facilitatori iz zemlje i inozemstva, a sve okupljene u ime Hrvatske turističke zajednice pozdravila je direktorica Sektora za sustav turističkih zajednica i razvoj proizvoda Slavija Jačan Obratov. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceHTZ

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno