Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Hrvatski Trade Air i ovo ljeto imat će svoje charter letove ali iz Ljubljane

Hrvatski privatni avioprijevoznik specijaliziran za charter i ACMI operacije ovog će vikenda imati zaposlenu cijelu flotu, sva tri zrakoplova tipa A320 te jedan F100, piše croatianaviation. com. Kompanija će odraditi većinu letova iz Ljubljane, na leisure charter letovima prema Egiptu, Portugalu, Španjolskoj i Turskoj.

Trade Air i ove ljetne sezone nastavlja prometovati na charter linijama iz glavnog grada Slovenije, u suradnji sa svojim partnerima, turističkim agencijama.

U ponedjeljak, 26. travnja, najavljen je treći let Trade Aira za dva spomenuta klijenta. U 7 sati ujutro zrakoplov reg. oznake 9A-BTI poletjet će iz Ljubljane prema Tenerifima, trajanje leta je također 5 sati.

Trade Air je na ovoj liniji prometovao i u prethodna dva mjeseca (21.02. i 20.03.), pa je ovo već treći let prema Tenerifima u ovoj godini. Turističke su agencije i ovaj let u potpunosti rasprodale.

Van turističkih programa, kompanija će odraditi i ad-hoc charter let na liniji Ljubljana – Eskisehir, grad u sjeverozapadnoj Turskoj u kojem živi otprilike 650 tisuća stanovnika. Zračna luka u ovom gradu nema najavljenih redovnih operacija. Na ovom će charteru prometovati zrakoplov tipa F100, reg. oznake 9A-BTE koji će prije obaviti pozicioniranje iz Zagreba u Ljubljanu.

Treći A320 (9A-BTG) prometuje na redovnim linijama iz Prištine, u ACMI najmu za Air Mediterranee.

Zaključno, Trade Air će iz Ljubljane u sljedeća tri dana prevesti gotovo 600 putnika na četiri charter leta.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno