Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Hrvatska privatna aviokompanija širi svoju flotu

Uredništvu Croatian Aviationa potvrđena je vijest iz Trade Aira – hrvatska privatna aviokompanija širi flotu i uskoro preuzima A319!

Privatna hrvatska aviokompanija uskoro će proširiti svoju flotu. U Zagreb dolazi peti zrakoplov, prvi A319!

Trade Air u svojoj floti ima 3 zrakoplova tipa A320, od čega je posljednji (9A-BTI) u flotu došao u ljeto 2020. godine. Kompanija također raspolaže s jednim zrakoplovom tipa F100, te je jedna od rijetkih u Europi koja u floti ima ovaj tip zrakoplova. S obzirom na to da će u flotu uskoro ući zrakoplov A319, jasno je da će kompanija u skoroj budućnosti unificirati svoju flotu i koristiti samo zrakoplove iz Airbus A320 obitelji.

Zrakoplov tipa A319 ranije je letio za FlyBosniu, a proizveden je 2002. godine za Finnair. Navedeni zrakoplov nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, pa će tim Trade Aira u travnju put SAD-a.

Trade Air pažljivo prati stanje na tržištu te u ovim izazovnim vremenima vrlo često ima sve zrakoplove angažirane na charter operacijama, a jedan A320 baziran je u Prištini gdje je u ACMI najmu za Air Mediterranean.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno