Srijeda, 22 ožujka, 2023

Hrvatska osvojila tri nagrade na ITB Berlin Now sajmu

Hrvatska je na berlinskom sajmu na 21. Golden City Gate 2021, Tourism Multimedia Award, međunarodnom festivalu turističkog filma koji se održao u sklopu sajma turizma ITB Berlin, osvojila i dvije nagrade u kategoriji Regija.

Drugo mjesto u toj kategoriji osvojio je film koji su zajednički su kreirali Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije, pod nazivom „Blizu grada, blizu srca“ / „Oko Zagreba“.Ovo je prvi put da su te dvije turističke zajednice partnerski surađivale, zajedno promovirajući glavni grad i Zagrebački zeleni prsten kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju.

Drugo mjesto, u kategoriji Regija, dobio je i promotivni film TZ Središnje Istre „DARE TO EXPLORE“, realiziranog u režiji i produkciji Labinske tvrtke Level 52.
Uz prizore neotkrivenih turističkih dragulja poput Slapa Sopot kraj Pićna i Badavca u blizini Karojbe, ali i novih vizura dobro poznatih mjesta na području Grada Pazina te općina Lupoglav, Cerovlje, Karojba, Sv. Petar u Šumi, Sv. Lovreč, Tinjan, Gračišće i Pićan, odnosno sastavnica TZ središnje Istre, taj video sloganom poziva gledatelje na istraživanje srca istarskog poluotoka.

Film Naše bolske priče, Windsurf, osvojio treće mjesto u kategoriji, City, na 21. Golden City Gate 2021, Tourism Multimedia Award u Berlinu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno