Srijeda, 1 veljače, 2023

Hrvatska kao turistička destinacija predstavljena u GEO Saison, vodećem magazinu za putovanja

Hrvatska je kao atraktivna i kvalitetna turistička destinacije predstavljena u sklopu magazina GEO Saison, jedne od vodećih njemačkih publikacija za putovanja, izvijestio je Romeo Draghicchio, direktor Predstavništva HTZ-a u Njemačkoj.

Riječ je o izdanju ovog popularnog magazina za ožujak koje je u potpunosti posvećeno Hrvatskoj. Tako autori članaka i reportaža svoje čitatelje vode kroz putovanje dugo 1710 kilometara, od Buja u Istri, do otoka Koločepa pored Dubrovnika, pritom dajući niz konkretnih ideja i prijedloga, koje znamenitosti posjetiti, što isprobati, koje kulturne manifestacije pogledati i općenito kako provesti nezaboravno putovanje kroz Hrvatsku, piše Turizmoteka.

Savjeti se odnose na gotovo sve priobalne krajeve, od Istre i Kvarnera pa sve do srednje i južne Dalmacije. Ipak, posebni i najopširniji dio reportaže odnosi se na otok Mljet. Autor Nicol Ljubic, koji duže vrijeme surađuje s Predstavništvom HTZ-a u Njemačkoj, opisuje svoje doživljaje na Mljetu, kojeg je prvi put posjetio kao dijete.

Dodajmo kako se magazin GEO Saison prodaje u više od 100.000 primjeraka te će za sigurno doprinijeti daljnjem jačanju imidža Hrvatske na njemačkom tržištu uoči izazovne sezone 2022. godine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno