HOW Festival ove godine održat će se virtualno 25.11.2020.

398

Drugo online izdanje HOW /Hotel Operations Weekenda/ Festivala održava se za manje od 3 tjedna, točnije 25. studenoga, u virtualnom obliku.

Svoje sudjelovanje potvrdio je i CEO Best Westerna Srednje Europe te član upravnog odbora Njemačke hotelske asocijacije (IHA), Marcus Smola. U 15-minutnom intervju otkrit će kad očekuje da se brojke u Best Western hotelima vrate kao u period prije korona virusa te kako pomažu hotelima kojima upravljaju, kako se trenutna situacija odrazila na njihovu grupaciju te očekuje li neke pozitivne promjene za hotelijerstvo u budućnosti.

Hybrid is a new black

Program konferencije obuhvaća 15 tema za osam različitih hotelskih odjela, od kojih je po prvi put i MICE s temom: Hybrid is a new black. U navedenoj diskusiji raspravljat će se o novom trendu u organizaciji događanja, kako su se promijenili zahtjevi gostiju te kako im se prilagoditi, ali i kad se očekuje oporavak MICE industrije. 

AD

Ovim putem pozivamo Vas da se prijavite putem ovog linka, a više informacija o programu i govornicima dostupno je na službenoj stranici Festivala.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD