Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Hotelski projekt Hiltona vrijedan 80 milijuna eura bit će otvoren na proljeće 2021.

Radovi na novom hotelskom kompleksu “Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa”, u koji se ulaže više 80 milijuna eura, primiču se kraju, dovršeno je više od 95 posto projekta, a otvaranje se očekuje sljedećeg proljeća, naveli su u ponedjeljak investitori iz tvrtke JTH Costabella te predstavnici hotelskog lanca Hilton.

Tijekom obilaska gradilišta voditelj radova Lukaš Jaroš rekao je da su hotelske sobe gotove i da se nastavlja s montiranjem kuhinja u zajedničkim prostorijama. Uređeni su unutrašnji i vanjski bazeni, kao i wellness i spa centar s prostorijama za masaže, saunama te kozmetički i frizerski salon i stomatološka ordinacija.

Uz to, završeni su i svi podmorski i nadmorski radovi na plaži dugačkoj oko 200 metara, a sada se obavljaju obrtnički radovi i opremaju plažni paviljoni.

Hilton kompleks na predjelu Kostabela u Rijeci izgrađen je na čestici površine 18 tisuća četvornih metara, a cijeli objekt na 10 etaža ima površinu od 25 tisuća četvornih metara. Osim u hotelskim sobama, gosti će moći boraviti i u smještajnim kapacitetima u vilama uz hotel.

Iz tvrtke JTH Costabella ističu da su rezervacije za sljedeću godinu već počele te da će hotel biti otvoren tijekom proljeća, vjerojatno u travnju, što će ovisiti i o situaciji u vezi s pandemijom Covida-19.

Vlasnik JTH Costabela Jaroslav Trešnak rekao je da je objekt napredovao unatoč poteškoćama s nepredvidivom pandemijom te da su se u toj tvrtki, kako bi došli do cilja, pridržavali svih propisanih mjera. 

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel naglasio je da bi radovi, da nije bilo pandemije, bili završeni i ranije te da se očekuje da će hotel od sljedeće sezone primati goste.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno