Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Hotelska ponuda Tallinna unatoč virusu ima luksuzni objekt

Hotelska ponuda glavnog grada Estonije, unatoč mračnom dobu turizma, kojeg je donio COVID-19, dobila u 2020. L’Embitu. Luksuzni hotel sa 125 soba, otvorio je svoja vrata 1. listopada.

Hotelska strategija nije posustala u danim lockdown-a i općeg zatvaranja objekata, već odgovorila potpuno suprotno svim izazovima.

Hotelska ponuda L’Embitu-a

Hotel pripada članstvu ECB-a i osim vrhunskog sadržaja, može se pohvaliti i centralnim mjestom starog grada te neposrednoj blizini najvažnijih trgovačkih centara.

“Iznimno smo uzbuđeni što ćemo u Talinu imati na raspolaganju još jedan luksuzni luksuzni hotel za sastanke i događaje. Zahvaljujući članovima poput L’Embitua, tim Estonije bit će više nego spreman dočekati i impresionirati putnike kad se industrija vrati. L’Embitu pruža atraktivnu mogućnost poslovnim putnicima u posjeti glavnom gradu Estonije.’’, rekla je direktorica marketinga ECB-a Riine Tiigi.

Hotelski konferencijski centar ima ukupno četiri sobe za sastanke, od kojih su tri na zadnjem katu zgrade. Terasa s otvorenim krovom i panoramom na samo središte grada ostavlja bez daha. Dvije najveće prostorije kombiniraju se za smještaj do 160 gostiju u kazališnom stilu i 200 događaja.

Krovni restoran ROOF specijaliziran je za mediteransku kuhinju i može ugostiti događaje za do 140 ljudi. Gosti se mogu opustiti i uz kamin u podrumu Wine & Tapas, koji je dostupan za privatne događaje.

Objekt sadrži dvorišni vrt, što je prava rijetkost za hotele u središtu Talina. Ostale pogodnosti uključuju sobe s prozorima od poda do stropa (većina soba ima i balkone) te Spa & Relaxation područje s unutarnjim bazenom, zonama za hidromasažu i japanskim bazenom.

L’Embitu je obiteljska tvrtka i u stopostotnom je vlasništvu Estonije. Vlasnike dijeli s drugim gradskim luksuznim hotelima L’Ermitage.

COVID-19 stanje u Estoniji

Estonija je otvorena za turiste bez simptoma Covid-19 koji dolaze iz Europske unije, članova schengenskog područja ili Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske. Isto tako i iz malog broja zemalja izvan ovog područja - ali karantenski zahtjevi i za njih ostaju primjenjivi .

Od 1. rujna stranci također mogu napraviti COVID-19 test uz naknadu kako bi im se skratilo vrijeme samoizolacije (opća obveza samoizolacije od 14 dana). Rezultati testa na koronavirus od prije dolaska u Estoniju nisu prihvaćeni. Tijekom čekanja rezultata testiranja mora se izbjegavati svaki kontakt s drugim ljudima. Rezultati, prema iskustvu, mogu potrajati i do 48 sati.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno