Utorak, 29 studenoga, 2022

Hotel Park Hvar pravi je hit na Instagramu

Hvar kao jedna od kultnih destinacija Hrvatske veliki je hit na društvenim mrežama, a posebnu pažnju privlače stepenice na Hvaru u sklopu Central Park club Hvar.

“Kroz 10 godina koliko je otvoren, Central Park Club je doista postao kultno mjesto. Vizure koje ćete danas zateći, rezultat su višegodišnjeg rada, godina konstantnog ulaganja, brige i pridavanja pažnje detaljima. Općenito, nismo jedan od onih hotela koji na jesen zaključaju svoja vrata i odu. Jedini smo hotel u Hvaru koji je otvoren tijekom cijele godine, tako da nas i u zimskim mjesecima rado posjećuju gosti željni mira, tišine i vedrog hvarskog neba”, rekla nam je Nadja Vukasović menadžerica Hotela Park Hvar.

“Kako često putujemo po Italiji, veliku inspiraciju pronalazimo posebno na jugu, prekrasnoj Costi Amalfitani, tako da su čak i mnoge biljke u našem vrtu doputovale s juga Italije. Generalno govoreći, za razliku od Hrvata, Talijani jako veliku pažnju posvećuju eksterijeru, uređenju vrtova, okućnica… Rekla bih da imaju razvijeniji osjećaj za estetiku u vidu nekakvog urođenog senzibiliteta, a meni se to osobno jako dopada. Želim da se i naši gosti, bilo da sjede na doručku ili večeri, potpuno opuste, uživaju u mirisu i vibracijama cvijeća i bilja dok im pogled puca na Paklinske otoke, hvarski porat i Pjacu. Iskustvo koje im se trudimo pružiti je potpuno opijanje svih osjetila, a ne samo gastronomski doživljaj”, dodala je Vukasović.

“Da bi doživljaj bio potpun, osim vizura i okusa, bitan je još jedan segment, a to je glazba. Na terasi našeg Central Park Cluba svaku večer možete uživati u glazbenim nastupima uživo. Tu se izmjenjuju razni izvođači, a žanrovski se najčešće radi o jazz, blues, swing i evergreen izvedbama”, ističe Vukasović, te dodaje da su tijekom ovih 10 godina, koliko je Central Park Club otvoren, kroz njega prodefilirali brojni domaći i inozemni akademski glazbenici, od kojih mnogi i predaju na muzičkim akademijama diljem Europe, sviraju u Big Bandovima, na nacionalnim televizijama i sl. Posebno mjesto uvijek imaju mladi i obrazovani glazbenici kojima je ovo ponekad i jedna od prvih prilika za izvedbu pred publikom. Osim glazbenih događanja, uspješnu suradnju Central Park Club ima i s glumačkim družinama, primjerice sa Boom!Teatrom iz Zagreba, s kojima u suradnji rade projekte pod nazivom “Boom kulture u Hvaru“, projekt je to koji je prepoznat i financiran od strane Ministarstva kulture i medija RH.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno