Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Hotel Marvie pionir je na različitim poljima turizma. Neodoljiva ponuda za digitalne nomade samo je jedna od mnogih njihovih ideja

Turistička sezona nadmašila je očekivanja i najvećih pesimista. Brojke turističkih dolazaka, noćenja i prihoda opasno su se približili 2019. godini, već zapisanoj kao rekordnoj za hrvatski turizam. 

U razloge zašto je naša turistička industrija prošla znatno bolje od većine destinacija u teškim vremenima za globalnu svjetsku turističku industriju, sada nećemo ulaziti. No, istina je da svi turistički djelatnici, vlasnici apartmana, hotela i drugi pružatelji turističkih usluga u Hrvatskoj mogu biti zahvalni na svakom domaćem i stranom državljaninu koji je ljeto odlučio provesti na našem dijelu Jadrana.

Jedan splitski hotel, točnije Marvie Hotel & Health, poznat i kao prvi zdravstveni hotel u Dalmaciji, odlučio je na velikodušan način iskazati zahvalnost svojim gostima što su ovo ljeto odabrali baš njih kao bazu za upoznavanje grada pod Marjanom i Dalmacije, pruživši im priliku osvojiti 10 godina besplatnih boravaka.

Neka vas titula prvog zdravstvenog hotela ne zavara, jer je Marvie svojim potezima pokazao da može biti pionir na različitim poljima. Osim što se unutar hotela pružaju zdravstvene usluge, između ostalih iz fizioterapije, estetske medicine i dermatologije, Marvie je među prvima u Hrvatskoj kreirao neodoljivu ponudu namijenjenu digitalnim nomadima u vidu dugoročnog smještaja uz 50% popusta tijekom cijele godine, otvorivši i coworking prostor za svoje goste, ali i sve online radnike u gradu, te omogućio plaćanje svojih usluga kriptovalutama u suradnji s hrvatskim fintech startupom PayCek. 

A ovog ljeta Marvie Hotel & Health otišao je i korak dalje, te je svim svojim gostima pružio priliku osvojiti 10 godina besplatnih boravaka, odnosno tri noćenja za dvije osobe svake godine u razdoblju od 2022. do 2032., i to sudjelujući u kreativnoj Instagram nagradnoj igri koju su lansirali 1. srpnja, piše Index

Reel Story of Croatia

Marvie Hotel & Health je nagradnu igru pod imenom Reel Story of Croatia namijenio isključivo svojim gostima s ciljem promoviranja ljepota naše zemlje. Zadatak je bio putem posljednjeg Instagram formata, Reel videa, ovjekovječiti najljepše trenutke svog ljetovanja u Hrvatskoj, a najbolji po izboru managementa hotela imao je priliku osvojiti desetljeće besplatnih boravaka u hotelu. 

Cilj ove igre nije bio zabilježiti trenutke boravka u hotelu i uživanja na rooftop bazenu s panoramskim pogledom na otoke, već suprotno – zabilježiti trenutke kupanja, obilazaka starih dalmatinskih gradova, nacionalnih parkova, predivnih plaža i ostalih povijesnih, kulturnih i prirodnih ljepota Hrvatske i to iz vlastite perspektive, isključivo putem smartphonea. 

Bilo je za očekivati da će gosti hotela Marvie objeručke prihvatiti izazov i krenuti sa snimanjem Reel videa. U tri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra Reel Story of Croatia, gosti hotela snimili su na desetke Reel i video uradaka, a prilikom objavljivanja na svoje osobne Instagram profile koristili su hashtagove #reelstoryofcroatia i #marviehotel.  

Kako nam poručuju iz hotela cilj promocije Dalmacije i hrvatske obale je postignut – Reel uradci snimljeni od strane gostiju iz cijelog svijeta generirali su više od 150.000 pregleda.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno