Srijeda, 4 listopada, 2023

HoReCa Adria 2020. 22-24. listopada Opatija

HoReCa Adria sajam

HoReCa Adria sajam i ove godine će okupiti vodeće hrvatske i europske dobavljače za sektor turizma i ugostiteljstva. Šesti po redu sajam će se organizirati u Opatiji od 22. do 24. listopada 2020.

Više od 50 izlagača iz Hrvatske i Europe ovdje će prezentirati najnovije trendove, opremu i uređaje. Prezentirati će u najznačajnijem terminu, neposredno nakon same turističke sezone.

Tijekom tri dana trajanja sajma, posjetitelji ovdje mogu naći sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje. Osim samoga izlagačkog dijela, sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja.

HoReCa Adria se održava u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Sajam svake je godine posjeti više od 3.000 posjetitelja, profesionalaca u turizmu.

Namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima. Sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.

Otvorene su prijave za posjet sajmu HoReCa Adria 2020! Idemo hrabro dalje! 

Svijet nije stao, stoga nam je želja da se ove godine svi zajedno susretnemo na sajmu HoReCa Adria. Iskoristimo priliku da prokomentiramo proteklu turističku sezonu i što bolje se pripremimo za nadolazeću.

Osim da vam damo snažnu podršku u još kvalitetnijoj pripremi neizvjesne, ali nadamo se puno pozitivnije sezone 2021., jednako nam je važna i vaša sigurnost! Sajam smo u potpunosti prilagodili novim sigurnosnim standardima i mjerama zaštite. Kako biste u zaštićenom okruženju mogli obići sve izlagače i partnere.

Sigurnosni standardi i mjere zaštite

4 m² po osobi– površina glavne izlagačke dvorane je  2.000 m². U bilo kojem trenutku u dvorani će biti najviše 500 ljudi, što posjetitelja, što izlagača, kako bi se mogla održati propisana fizička distanca.

Mala izlagačka dvorana– ove se godine neće koristiti, a do sljedeće godine su odgođena i uobičajena predavanja te MasterClassovi.

Pregrade među štandovima– štandovi su međusobno fizički odvojeni pregradama, a površina najmanjih štandova je čak 9 m². Izlagači će broj osoblja na štandu prilagoditi veličini štanda. Primjerice na štandu površine 20 m² u bilo kojem trenutku može biti najviše 6 osoba, što posjetitelja, što predstavnika izlagača.

Fizička distanca– s površinski većim štandovima i širim prolazima među štandovima. Posjetiteljima smo omogućili držanje fizičke distance od najmanje 1,5 metara. Molimo posjetitelje da se pridržavaju potrebne fizičke distance.

Mjere zaštite i oprema

Svim posjetiteljima će na ulazu biti dostupne zaštitne maskice i dezinficijensi, tekući i dezinfekcijske maramice. Svaki štand će, također, imati dezinficijens za ruke kojim se posjetitelji mogu slobodno poslužiti.

Zaštitne maske za lice – obavezno je nositi na štandovima, tijekom razgovora s izlagačima, poslovnim partnerima ili drugim posjetiteljima u dvorani.

Izlagači iz inozemstva – svi izlagači koji dolaze iz inozemstva moraju imati negativan COVID-19 test, ne stariji od 72 sata.

Medicinsko osoblje – tijekom cijelog trajanja sajma osigurali smo prisutnost medicinskog osoblja, kojoj se posjetitelji mogu obratiti u slučaju potrebe.

Registracija i protok posjetitelja

Prijave od kuće – kao i dosadašnjih godina, svi posjetitelji moraju se prethodno prijaviti za posjet sajmu putem linka na stranici. Upute Stožera stavljaju još veći naglasak na registraciju posjetitelja. Kako bismo izbjegli moguće gužve na ulazu, molimo vas da na sajam dođete s već izvršenom prijavom i isprintanom akreditacijom.

Ulaz u dvoranu – moguć je samo kroz glavni ulaz, s južne strane dvorane. Posjetitelji će moći sve potrebne informacije dobiti u info centru postavljenom na prednjem platou.

Skeniranje posjetitelja na ulazu – akreditacije posjetitelja će se na ulazu skenirati. Kako bismo ograničili broj posjetitelja na maksimalno 500 u bilo kojem trenutku.

Mjerenje temperature – na ulazu ćemo posjetiteljima beskontaktnim toplomjerom provjeriti tjelesnu temperaturu. Molimo Vas da ukoliko imate povišenu temperaturu (37,3oC ili višu) ili bilo koji od simptoma COVID-19, odgodite posjet sajmu za iduću godinu.

Koridori – protok posjetitelja kroz izlagački prostor bit će označen, a odvijat će se u jednom smjeru. Molimo vas da se ne krećete u suprotnom smjeru. Prolazi među štandovima su širine 3 metra, kako bi se mogla održavati potrebna fizička distanca.

Izlaz iz dvorane – posjetitelji dvoranu napuštaju kroz tehnički izlaz. Ukoliko se želite vratiti na neki od štandova, molimo Vas da se pridržavate „kružnog tijeka“. Odnosno da izađete iz dvorane kroz tehnički izlaz i ponovno uđete kroz glavni, prednji ulaz u dvoranu.

Održavanje prostora

Dvorana – kompletan prostor dvorane dezinficirat ćemo dva puta dnevno, kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu posjetitelja.

Štandovi – svaki će izlagač sve površine na svome štandu dezinficirati više puta tijekom dana.

Prozračivanje prostora – dvorana je opremljena odličnim ventilacijskim sustavom, koji omogućava da se kompletan volumen zraka izmijeni svakih 45 minuta.

OPATIJA 22. – 24. 10. 2020.

Preuzmite svoje ulaznice i nađite dodatne informacije na horeca-adria.com

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno