Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Holivudske zvijezde na splitskim Prokurativama u filmu kao odličnoj reklami za hrvatski turizam

Holivudske zvijezde Salma Hayek (54) i Owen Wilson (52) u srpnju 2019. godine bili su u Hrvatskoj gdje su snimali film “Bliss”.

Na YouTubeu je sada izašao novi trailer za film u kojem se vide predivni prizori iz naših gradova koji su holivudskoj ekipi poslužili kao kulisa, Splita i Dubrovnika

Na snimkama se vide splitska riva, Prokurative, Galerija Meštrović, Vidilica u Park-šumi Marjan i dubrovački arhipelag, a ova najava će sigurno poslužiti kao odlična reklama za Hrvatsku.

Film “Bliss” je znanstveno fantastična drama. Wilson igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel koju glumi Salma, koja živi na ulici i vjeruje da svijet u kojem živimo nije stvaran.

Uz Wilsona i Hayek, u filmu glume i Nesta Cooper, Madaline Zima te Jorge Lendeborg Jr., a scenarist i redatelj je Mike Cahill. Premijera filma najavljena je za 5. veljače ove godine.

Salmi je to bio drugi posjet Hrvatskoj u svega nekoliko mjeseci, a prije toga je na proljeće 2019. godine u Rovinju i Zagrebu s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom snimala film “The Hitman’s Wife Bodyguard”.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno