Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

Hilton zna! Pametan potez hotelskog diva

Hilton se uključuje u trend rada na daljinu. Otvara svoje hotele za poslovne goste koji koriste hotel kao ured. WorkSpaces by Hilton je pilot-programa rada iz hotela koji se prostire širom SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva.

Prema inicijativi WorkSpaces, gosti mogu koristiti sobu kao udaljeni ured, a nekretnine koje sudjeluju trenutno nude nove dnevne cijene. Naravno u svakoj komunikaciji Hilton posebno ističe svoj program standarda čistoće Hilton CleanStay. Pokrenut je među prvima u globalnim hotelskim kućama, ako ne i prvi, za vrijeme prvog vala koronavirusa još u travnju.

Hilton dijeli bodove vjernosti

WorkSpaces by Hilton, uključivat će standardnu ​​gostinjsku sobu s dobro osvijetljenim radnim prostorom. Soba uključuje radni stol i stolicu i besplatan Wi-Fi. Gosti WorkSpacesa mogu za svoj posjet dobiti bodove programa vjernosti gostiju Hilton Honors. Sve su sobe pripremljene i zapečaćene kao dio protokola sanitarne higijene i čistoće pandemije koronavirusa Hilton CleanStay.

Neka Hilton svojstva nude dodatne pogodnosti. Conrad Downtown u New Yorku uključuje doručak i ručak u sobi, kao i koktel “On the Rocks”. Gosti također dobivaju Clean Market Zen kutiju s maskom za lice, mirisom i antioksidansom. Isto tako i popust na tretman u trgovini u obližnjem tržnom centru Brookfield Place.

WorkSpaces ponuda u obje zemlje

Ponuda WorkSpaces dostupna je u raznim Hilton objektima u obje zemlje. Rezervacije su dostupne samo telefonskim pozivima na objekt.

Zbog velike potražnje, Hyatt-ov program Work From Hyatt, nudi boravak od 139 dolara po noćenju. Ove je jeseni program proširen na gotovo 60 hotela koji sudjeluju širom Sjeverne Amerike i Kariba.

Isto tako, robna marka Kimpton InterContinental Hotels Group pokrenula je pakete za rad iz hotela na brojnim objektima. Nove dnevne cijene u hotelu Kimpton Saint George u Torontu i ponudu za daljinski rad od 79 dolara dnevno u hotelu Kimpton Cardinal u Winston-Salem.

Hoteli se bore kako bi pronašli novu nišu te probudili interes za hotelima i putovanjima. Odličan primjer, kako bez obzira na sve nepovoljne uvjete za hotelsku industriju, nema kukanja i zatvaranja hotel. Jednostavno se i dalje pokušava pronaći način kako održati svoje poslovanje. Fokus na b2b sastanke i poslovni goste je svakako pametan potez. Privatni sektor je uvijek bio i bit će najagilniji kako bi održao svoje poslovanje.

Život, poslovanje, pa tako i turizam moraju dalje, usprkos pandemiji koronavirusu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno