Srijeda, 4 listopada, 2023

Hilton EventReady program postavio nove standarde održavanja događanja u hotelima

Uz socijalno distanciranje i oprez širom svijeta zbog pandemije, u potpunosti se promijenio način održavanja korporativnih događanja, sastanaka i konferencija. Hilton EventReady program, zajedno s Hilton CleanStay inicijativom, postavio je novi standard za održavanje događanja u Hilton hotelima diljem svijeta.

Hilton EventReady program

Hilton EventReady program osmišljen je kako bi stvorio kvalitetna, fleksibilna, sigurna te društveno-odgovorna rješenja. Program postavlja visoke standarde u planiranju i organizaciji konferencija i evenata te kreativna i sigurna rješenja prilikom posluživanja hrane i pića. Krajnji nam je cilj stvoriti ugodno, profesionalno i sigurno okruženje za organizatore događanja, sudionike i naše zaposlenike. Hilton CleanStay globalni program razvijen je u suradnji s klinikom Mayo kako bi udovoljio novim očekivanjima hotelskih gostiju tijekom pandemije, a fokus je na čistoću tijekom cijelog boravka – u sobama, restoranu, fitness centru kao i u svim javnim prostorima hotela. 

Hilton CleanStay

Hilton CleanStay, između ostalog, uključuje  beskontaktnu prijava i odjavu iz hotela, digitalni ključ, posebne dezinfekcijske stalke na ulazu u hotel i u svim javnim prostorima, pleksiglasom odvojen prostor između osoblja recepcije i gosta, Room Seal naljepnicu za vrata koja garantira da je soba temeljito očišćena za dolazak, precizno čišćenje i dezinfekcija svih površina koje gosti najčešće dotiču – prekidači za svjetlo, ručke na vratima, daljinski upravljači za TV, termostati kao i povećanu učestalost čišćenja javnih površina Hibridni Eventi & Konferencije Iako virtualni događaji mogu biti odličan izbor zbog svoje praktičnosti, manjih troškova putovanja, povezivanja sa širom publikom i nebrojenih načina interakcije s ljudima širom svijeta, oni također mogu biti vrlo zahtjevni ukoliko organizacija nije besprijekorna.

Zbog tih izazova, Hilton hoteli u Zagrebu u svojoj ponudi nude organizaciju hibridnih konferencija i sastanaka kao i ostalih virtualnih poslovnih događanja u svojim multifunkcionalnim dvoranama s pogledom na cijeli grad. Nudimo kompletnu uslugu; pripremu i organizaciju, tehničku opremu (led ekrani, kompjuterska oprema, kamere, mikrofoni, pozornica, streaming), stručno i profesionalno osoblje, servis hrane i pića.

WorkSpaces by Hilton

Program WorkSpaces by Hilton namijenjen je tvrtkama i članovima tima koji traže prikladan uredski prostor za siguran rad, a osim odličnih uvjeta za neometan rad, uključuje i poznatu Hilton gostoljubivost i vrhunsku uslugu. Ostanite produktivni uz neophodnu privatnost modernih soba, udobne radne stolove  i stolce, besplatnu Wi-Fi mrežu, popuste na hranu i piće, korištenje fitnessa, business centra, sakupljanje Hilton Honors bodova plus bezbrižnost Hilton CleanStay programa koji je već zaslužio povjerenje i priznanje Hilton gostiju.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno