Srijeda, 7 prosinca, 2022

Hibridna B2B konferencija zdravstvenog turizma održat će se 4. i 5. studenoga 2021. u Selcu

Kao renomirana europska destinacija zdravstvenog turizma, Crikvenica će po deveti put biti domaćin konferencije Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT).

Konferencija će se održati 4. i 5. studenoga u hotelu „Katarina“ u Selcu, a na istoj će sudjelovati vrsni međunarodni i domaći stručnjaci iz područja medicine, turizma, ekonomije i marketinga kroz poučna i zanimljiva predavanja. Konferencija se tradicionalno održava na engleskom jeziku, a ove godine bit će dostupna i online putem videoveze pa će svi zainteresirani moći pratiti program CIHT-a i virtualno u realnom vremenu.

Na konferenciji će se kroz četiri tematske cjeline, raspravljati o kompleksnosti i potencijalu zdravstvenog turizma te problematici i napretku zdravstvenog turizma Kvarnera. Teme su: zdravstveni turizam iz američke perspektive, konkurentnost turističke destinacije kroz raznolikost turističke ponude, facilitacija zdravstvenog turizma i novi trendovi u zdravstvenom turizmu.

Svoje će znanje podijeliti vrsni stručnjaci među kojima valja istaknuti Stevena Pavletica, M.D. MS, predsjednika Udruge hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) i medicinskog onkologa u Nacionalnom institutu za rak, Jana de Jonga, suosnivača tvrtki Webpower Adria, CROP i DNA Croatia, zatim Christiana Fadi El-Khourija, direktora međunarodnog poslovanja i voditelja konzaltinga u MESC Međunarodna služba za pacijente u Njemačkoj i Jean-Guy de Gabriaca, osnivača manifestacije World Wellness Weekend.

„Ponosni smo što i devet godina kasnije ova konferencija raste te svakim novim izdanjem broji sve više uvaženih predavača, visokih gostiju koji žele biti dijelom ove konferencije, ali i sudionika koji među prvima žele doznati nove informacije kojima će unaprijediti svoje poslovanje“, istaknula je Marijana Biondić, direktorica TZ Grada Crikvenice i idejna pokretačica konferencije. 

Prijave za konferenciju su otvorene, a možete sudjelovati na dva načina: na lokaciji u Hotelu „Katarina“ ili online bez troškova prijave. Svim članovima UHPA-e omogućen je popust od 10% uz promo kod UHPA-CIHT.

Prijava je obavezna i dostupna na službenim stranicama konferencije.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno