Petak, 31 ožujka, 2023

HGK organizira online natjecanje za poduzetnike. U igri 20 000 kuna

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je BizHack Hackathononline natjecanje za sve one spremne na rješavanje poduzetničkih izazova i stvaranje povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

Natjecanje je otvoreno za sve zainteresirane, timove i pojedince, stručnjake i studente, poduzetnike i one koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitoga posla. Timovima će biti na raspolaganju 48 sati za izradu i prezentaciju idejnoga rješenja, a kroz natjecanje će ih pratiti mentori.

Zadatak za natjecatelje

Natjecatelji će morati ponuditi rješenje za jedan od tri problemskih zadataka iz domene poduzetništva: (1) kako povećati poduzetničku aktivnost i potaknuti veći broj ljudi na pokretanje vlastitog poslovanja u Hrvatskoj, (2) kako unaprijediti administrativne postupke kod osnivanja i vođenja poduzeća za poduzetnike početnike i (3) kako unaprijediti aktivnosti savjetovanja (edukacije i usmjeravanja) poduzetnika u svim fazama razvoja njihovog poslovanja.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a najbolje čekaju vrijedne nagrade: 20.000 kuna za osvojeno prvo mjesto te 10.000 i 5.000 kuna za drugo i treće mjesto.

Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga. Detaljan program natjecanja pogledajte na stranici BizHack programa.

BizHack Hackathon

BizHack Hackathon organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ u kojemu Hrvatska gospodarska komora (HGK) sudjeluje kao partner. Svrha projekta je poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini.
Više informacija o projektu BizHack potražite na www.bizhack.eu 
Kontakt za medije: mediji@bizhack.eu

ROK PRIJAVE
05.11.2020
.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno