Srijeda, 22 ožujka, 2023

HGK I HOK pozvali poslodavce da sve radnike pošalju na rad od kuće

HRVATSKA gospodarska komora (HGK) i Hrvatska obrtnička komora (HOK), pozvale su u petak poslodavce da radi suzbijanje pandemije u razdoblju od 23. prosinca do 8. siječnja pošalju sve radnike kojima se takav način rada može omogućiti na rad od kuće.

Komore predlaži i organizaciju godišnjih odmora u tom razdoblju tamo gdje to poslovni procesi dopuštaju, a gdje nije moguće provođenje rada od kuće kao i izbjegavanje organizacije svakoga vida društvenih aktivnosti unutar ureda i pogona.

“Uz svijest o preprekama i poteškoćama s kojima su suočeni gospodarstvenici, iz HGK i HOK-a apeliraju na poslodavce i mole za razumijevanje i dodatan napor u idućih nekoliko tjedana kako bismo se čim prije vratili na gospodarski put zacrtan prije pandemije”, kaže se u zajedničkom priopćenju Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore.

Komore upozoravaju da će predstojeći blagdani, kada se ljudi okupljaju u većem broju, proteći u izrazito teškoj epidemiološkoj situaciji.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno