Subota, 25 ožujka, 2023

Golden Media organizira besplatni webinar namjenjen svima koji rade u turizmu

Golden media, digital marketing agencija održat će besplatni webinar za sve sudionike turističkog sektora. Webinar će se održati preko Zoom platforme i namijenjen svima koji se bave turizmom i žele unaprijediti profile na društvenim mrežama u svrhu povećanja direktnih rezervacija i prepoznatljivosti brenda.

Webinar će se održati u srijedu 30.03. u 19h. Vlasnica marketinške agencije Golden Media i predavač na ovom webinaru je Marija Puljić, koja se nakon višegodišnjeg rada u prodaji i marketingu u turizmu, odlučila sam se samostalno baviti digitalnim marketingom.

Marija Puljić, vlasnica agencije Golden Media

Iza nje je mnogo održanih marketinških konzultacija, besplatnog edukativnog sadržaja kao i uživo održanih edukacija za iznajmljivače. Kroz još jednu besplatnu edukaciju želim približiti marketing na društvenim mrežama svima onima koji žele poboljšati svoje poslovanje u turizmu.

Teme koje će se obraditi su sljedeće:

  • 1. Kakvim sadržajem privući pratitelje? (Teme, vrsta sadržaja, izvor sadržaja)
  • 2. Kako doći do ciljane publike? (Organski i plaćeni načini)
  • 3. Kako povećati interakciju? (broj lajkova, komentara i dijeljenja)
  • 4. Kako iskoristiti video sadržaj na različitim društvenim mrežama? (Kako iskoristiti jednom pripremljeni sadržaj formata 9:16 na više društvenih mreža)
  • 5. Kako povećati broj direktnih rezervacija?
  • 6. Kako povećati broj pozitivnih recenzija?

Webinar će se održati u srijedu 30.03. u 19h. Na webinar se možete prijaviti na link goldenmedia-marketing.com/besplatni-webinar. Prijava je obavezna i broj sudionika je ograničen.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno