Petak, 31 ožujka, 2023

Golden Horizon, jedrenjak iz splitskog brodogradilišta počeo s prodajom aranžmana

Britanska tvrtka Tradewind Voyages krenula je s prodajom aranžmana na Golden Horizonu, jedrenjaku koji je izgrađen u Brodosplitu.

Najveći na svijetu može ploviti svim morima svijeta

– Upravo kombinacija povjesnog naslijeđa sa suvremenim stilom čini ovaj jedrenjak jedinstvenim. Pružajući iskustvo na brodu koje priliči njegovoj veličini, nudimo najviše standarde gastronomskog uživanja, smještaja i zabave. Otkrijte ikonične i zabačene lokacije svijeta na brodu koji se savršeno udružuje s bogatim jedriličarskim nasljeđem i modernim luksuzom – stoji u ponudi Tradewind Voyagesa.

Jedrenjak koji je, prema saznanjima Brodosplita, najveći na svijetu može ploviti svim morima svijeta, pa čak i po Arktiku i Antarktiku zbog čega je izgrađen u skladu sa zahtjevima za klasu leda. Brzina broda s jedrima je oko 16 čvorova. Dug je 162 i širok 18,5 metra, nosivosti 2000 tona, ima pet paluba, a na njemu će biti smješteno 450 osoba od čega 300 putnika u 150 luksuznih kabina, te u 74 kabine 150 članova posade. Luksuzno je uređen, ali sa atmosferom koji podsjeća na stare jedrenjake. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno