Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Globtour postao nositelj projekata putničke agencije Cor Travel Lab

Globtour Event postao je nositelj projekata novoosnovane putničke agencije Cor Travel Lab. Suradnja je već na samom početku rezultirala s dva charter leta u drugoj polovini 2021. godine za Marakeš i za Rovaniemi. Riječ je o vikend putovanjima u kojima zrakoplov čeka putnike na lokaciji, a klijentima u vremenski kratkom periodu dobiju niz doživljaja pod stručnim vodstvom organizatora putovanja. Globtour Event se novim projektima pozicionira kao regionalni turoperator. Zahvaljujući sinergiji sa Cor Travel Lab otvorile su se i nove prilike za proširenje poslovanja u segmentu nišnih produkata u Hrvatskoj, pozicioniranja na novim emitivnim tržištima i jedinstvenim marketinškim pristupa.

Vesna Pritchard, direktorica Globtour Eventa istaknula je da i dalje vidi velik potencijal u agencijskom poslovanju, koje je u novim okolnostima na najbolji način pokazalo svoju važnost.

– U jeku pandemije klijentima smo bili savjetnici, prijatelji, produžena ruka, dostupni od 0 do 24 tijekom promjena letova, praćenja restrikcija, povrata sredstava… Kad s klijentima prođete cijeli taj proces, odnos se diže na novi nivo. Učvrstili smo postojeće odnose i dobili nove klijente. Uspješno smo odgovorili na izazove 2020. Digitalizirali smo poslovanje, postali važan dionik u virtualno-hibridnim događanjima i konferencijama, odgovorno upravljali ljudskim resursima, a sada dolazi vrijeme da razmišljamo o novim vrijednostima. U turizmu je ključ uspjeha čovjek, sigurni smo da će to pokazati i vrijeme koje dolazi. Zato nas veseli suradnja s agencijom Cor Travel Lab koja je pokrenuta u pandemiji zahvaljujući velikom entuzijazmu samog vlasnika, ujedno našeg dugogodišnjeg kolege. Sigurna sam da ćemo zajednički kreirati nove vrijednosti za domaće putnike i hrvatski turizam u cijelosti – istaknula je Vesna Pritchard, koja je izdvojila aranžmane za Portugal i Grčku u partnerstvu sa zrakoplovnim kompanijama TAP Portugal i Aegean Airlines, čiji je Globtour Eventa regionalni GSA.

Mislav Veselica, vlasnik Cor Travel Lab-a istaknuo je da mu je drago da su njegov angažman prepoznali u Globtour Eventu.

– Globtour Event je agencija s dugogodišnjim iskustvom i globalnom snagom koju je pokazala i u izuzetno izazovnom periodu za turizam. Misija mi je povezivati zajednice na društveno odgovoran način, kreirati strateške produkte za Hrvatsku, ali i svijet. Osobito me veseli nastavak suradnje s dugogodišnjim partnerima diljem svijeta. Hrvatsku turističku ponudu sada intenzivno približavamo mediteranskom okruženju, tržištima Skandinavije i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Domaći putnik jako nam je važan pa istovremeno kreiramo atraktivne turoperatorske produkte za tržišta Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine na kojima Globtour Event ima i vlastite tvrtke – istaknuo je Veselica.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno