Srijeda, 4 listopada, 2023

Glamping u Neoriću – Green Valley Retreat

Glamping i dnevni izleti

Glamping je nova turistička ponuda u mjestu Neorić, u Dalmatinskoj zagori. Od ovog ljeta moguće je uživati u jedinstvenim robinzonskim šatorima pod vedrim nebom.

Čarobni kutak kojeg mještani zovu Zeleni dolac tako je postao Green valley retreat. Osmislili su ga i vlastitim rukama uredili Jelena i Milan Stupalo, sa željom da obogate turističku ponudu ovog kraja. Prije četiri godine to je bila “obična” livada. Smještena je samo jedan kilometar od prvih kuća, otprilike tri kilometra od naselja Neorić. Rezultat je to timskog rada i uložene ljubavi i truda domaćina, kako kažu Jelena i Milan.

Mjesto Neorić se nalazi 30 km od Splita u dalmatinskj zagori i broji 800 stanovnika. Mjesto datira još iz prapovijesnih vremena, posebice bana Nehorića po kojem je i dobilo ime. Osim duge povijesti ovdje vas čeka netaknuta priroda kojom je Green Valley Retreat okružen.

Jednokrevetni i dvokrevetni šatori su prostrani i ugodni za smještaj, a vani se nalazi moderno opremljena zajednička kuhinja. Tu je i mjesto za roštilj i stolni tenis. Uz igralište za djecu možete isprobati i jahanje te neke društvene igre koje se preporučuju poput “balota”, pikada, malog nogometa. Toalet je ekološki, a struja stiže iz solarnih panela. Vjerojatno najljepši trenutak bit će onaj kada na kraju dana sjednete uz vatru. Nalazite se pod otvorenim nebom, pored svog indijanskog šatora u netaknutoj prirodi.

Glamping ponuda

Na 800 m2 parcele usred brda domaćini nude slijedeće sadržaje:
– Veliki šator (6 ležajeva za 1 osobu i vreće za spavanje) – ukupni kapacitet 15 osoba
Mali šator (1 bračni ležaj i 2 ležaja za 1 osobu) ukupni kapacitet 4 osobe
– opremljena kuhinja (plinsko kuhalo, plinski roštilj, posuđe, frižider, sudoper)
– blagovaonica
– prostori za opuštanje (ležaljke)
– otvoreno ložište za peku ili gradele
– sportski sadržaji (stolni tenis, badminton, zog za balote, luk i strijela, pikado, društvene igre, klackalica, ljuljačke, tobogan, pješčanik)
– parking/neograničeni wi-fi/solarni tuš/eko wc

KONTAKT: 095 552 0280 / green.valley.retreat@gmail.com

Sourcegrazia.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno