Fly Air41, nova hrvatska avikompanija, preuzela svoj drugi zrakoplov

50
Eurowings

Fly Air41, nova aviokompanija registrirana u Hrvatskoj, jučer je preuzela svoj drugi zrakoplov. Radi se o sestrinskoj aviokompaniji njemačkog Sudaira, čija je središnjica u Zagrebu.

Fly Air41 prometuje uglavnom na charter letovima iz Njemačke, uglavnom Leipziga, prema nizu poznatih leisure destinacije na Mediteranu, Kanarima i Crvenom moru.

Kompanija u svojoj floti već ima jedan A319 koji uredno prometuje na linijama prema spomenutim odredištima, a od jučer se floti priključio i prvi A320, star svega 12 godina, koji u hrvatskom registru nosi oznaku 9A-IRM, piše Croatian Aviation.

AD

Zrakoplov je jučer odradio i pozicionirajući let za Bremen odakle će nastaviti letjeti na redovnim charter letovima. Fly Air41 je hrvatska aviokompanija registrirana kod Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, no trenutno nema redovnih ni charter letova iz odnosno prema hrvatskim zračnim lukama, već je fokus kompanije na letovima iz odnosno prema Njemačkoj, kao i kod tvrtke – kćerke, Sundaira.

Kompanija planira u skoroj budućnosti povećati svoju flotu s dva na tri zrakoplova, dodajući još jedan A320 u svoju flotu. Novi A320, 9A-IRM, također nosi livery Sundaira.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORwww.croatianaviation.com