Subota, 1 travnja, 2023

Finnair će između Helsinkija i Zagreba prometovati tri puta tjedno

Nakon što je Finnair najavio kako ovog ljeta neće obnoviti promet prema Ljubljani, zbog negativnog utjecaja rata u Ukrajini na zračni promet u tom dijelu Europe, postojala je bojazan da će Finnair eventualno otkazati uvođenje najavljene linije prema Zagrebu.

Kako doznajemo iz kompanije, to se ipak neće dogoditi. Finnair planira obaviti prvi let između Helsinkija i Zagreba 01. svibnja ove godine, te do kraja rujna (29.09.) obaviti ukupno 66 povratnih letova između dva grada, piše Croatian Aviation.

Kako smo ranije i ekskluzivno najavili, Finnair će na ovoj liniji prometovati tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, a sada su najavljeni isključivo zrakoplovi tipa A319 kapaciteta 144 putnika. Ranije su na ovim letovima bili planirani i zrakoplovi tipa Embraer E190, no sada je najavljena isključivo Airbus flota.

Ovog ljeta Finnair će između Helsinkija i Zagreba ponuditi ukupno 19.008 sjedala, a prometovat će i prema Dubrovniku i Splitu.

Finnair će prema Dubrovniku prometovati već od 01. travnja, te prema Splitu od 20. travnja ove godine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno