Četvrtak, 21 rujna, 2023

Festival Tjedan restorana. Good Dubrovnik, Good food

Festival na pomolu: Good Dubrovnik osmislio Good Food menije po povoljnim cijenama.

Festival hrane Tjedan restorana kreće s tjednom Good Food od 21.rujna i traje sve do nedjelje, 27.rujna.

Tjedan restorana ove godine obogaćen je slatkom ponudom, vinskim uživancijama i kućicom s gastro ponudom na dubrovačkim Pilama.

Od 21. rujna možete uživati u delicijama brojnih dubrovačkih restorana.

Sudjeluje oko 30 objekata s kreativnim menijima do 150 kuna. Festivalski doručci nudit će se u Cele gourmet & lounge bar, Restoran Orsan, Cafe Royal, The Pucić Palace. Isto tako, jutro možete započeti i u restoranu Stara loza , Sesame, Prijeko Palace i konobi Veranda.

Ako ste ”goluzi”, onda je za vas definitivno izbor festivalska kućica na Pilama ili slastice Pastićerije Pupica, slastičarne Gianni, Pool & Loby bar, Slatki Kantun i kavana Lazareti.

Popis restorana je dugačak, no spomenut ćemo Banje Beach, Fat Cats, Gusta me, Kopun, i mnogi drugi.

Ako ste željni orijentalnih okusa, posjetite Shizuku Japanese cuisine / Trinity Oriental Fusion Lounge.

Za kapljicu vina i ukusne pikanterije, svratite do Wine & Tapas bara, Vinarije Škar i Bakus Wine bara. Tamo možete uz dobar zalogaj ”odraditi” i vinsku degustaciju. Za uživanciju u street hrani na raspolaganju ssu vam: Food Bar Guloso, Moskar street food.

Promotivni meniji nude se u raznim restoranima u Dubrovniku, pa je možda prilika posjetiti neki u kojem još niste bili.

Sva jela su primamljiva i inovativna a kad još nadodate super cijenu, odluka je laka. Cjelokupni program Good Food festivala možete pronaći i na web stranici TZ grada Dubrovnika.

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno