Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Eurowings uvodi tri nove linije za Hrvatsku iz nove berlinske zračne luke

Eurowings je u svibnju obnovio promet na većem broju linija prema splitskoj zračnoj luci, u posljednjem tjednu ovog mjeseca kompanija će prometovati i prema Rijeci, Zagrebu i Zadru, a u lipnju će značajno povećati prisustvo u hrvatskim zračnim lukama.

Tri linije Eurowingsa iz Berlina

Eurowings će po prvi puta prometovati iz nove berlinske zračne luke (Brandenburg) prema hrvatskim zračnim lukama. U lipnju se uvode tri linije iz Berlina; prema Dubrovniku, Rijeci i Splitu, piše croatianaviation.com.

Linija Berlin – Dubrovnik – Berlin u prometu će biti od 27. lipnja, jednom tjedno, nedjeljom. Drugi tjedni let najavljen je od početka srpnja, utorkom.

Linija Berlin – Rijeka – Berlin u prometu će biti od 26. lipnja, jednom tjedno, subotom. I na ovoj se liniji očekuje uvođenje drugog tjednog leta (četvrtkom) od početka srpnja.

Linija Berlin – Split – Berlin kreće sredinom lipnja. Prvi let najavljen je za subotu, 19. lipnja.

Četiri linije iz Hamburga

Od lipnja, još tri hrvatske zračne luke imat će direktnu liniju Eurowingsa prema Hamburgu. Najavljene su sljedeće linije:

  • Hamburg – Dubrovnik – Hamburg, od 27. lipnja, nedjeljom,
  • Hamburg – Rijeka – Hamburg, od 26. lipnja, subotom,
  • Hamburg – Zadar – Hamburg, od 26. lipnja, subotom,

Linija Hamburg – Split – Hamburg već je u prometu, no od 28. lipnja Eurowings će povećati broj operacija na dva tjedna leta, ponedjeljkom i subotom.

Tri linije iz Dusseldorfa

Eurowings će krajem ovog mjeseca obnoviti promet na liniji između Dusseldorfa i Rijeke. Ta će linija i u lipnju imati jedan tjedni let, svake subote. Povećanje tjednih operacija očekuje se tek u srpnju.

Kompanija će od 26. lipnja obnoviti promet prema Puli. Linija između Dusseldorfa i Pule prometovat će jednom tjedno, subotom.

Linija Dusseldorf – Split – Dusseldorf u lipnju će nastaviti prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i subotom.

Dvije linije iz Kölna

Linija između Kölna i Zagreba u prometu je tri puta tjedno, srijedom, petkom i nedjeljom. Isti broj operacija najavljen je i za lipanj. Linija između Kölna i Splita kreće s redovnim operacijama od 29. svibnja, jednom tjedno, subotom. Jedan let tjedno najavljen je i kroz lipanj.

Linije iz Stuttgarta prema Zagrebu, Zadru i Splitu

Od 27. svibnja Eurowings će ponovno prometovati između Stuttgarta i Zagreba, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Letovi su također potvrđeni i za lipanj.

Linija Stuttgart -Split – Stuttgart je u prometu, od 09. lipnja na ovoj će liniji Eurowings uvesti drugi tjedni let, srijedom.

Linija Stuttgart – Zadar – Stuttgart ponovno će prometovati od 13. lipnja. Najavljen je jedan let tjedno, nedjeljom.

Eurowings će imati i jednu liniju iz Dortmunda prema Hrvatskoj. Od 29. svibnja uvodi se linija Dortmund – Split – Dortmund, subotom, koja će već 08. lipnja dobiti drugi tjedni let, utorkom. Njemački niskotarifni avioprijevoznik u lipnju će imati 16 linija (23 tjedna leta) prema 6 hrvatskih zračnih luka; Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Puli i Rijeci.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno