Srijeda, 29 ožujka, 2023

Eurowings u siječnju leti prema Zagrebu i Splitu

Eurowings je objavio svoj red letenja za siječanj 2021. godine. Kompanija će u prvom mjesecu nove godine prometovati prema dva odredišta u Hrvatskoj, Zagrebu i Splitu, izvještava croatianaviation.com.

Eurowings će u siječnju 2021. godine prometovati na tri linije prema Hrvatskoj, dvije prema Zagrebu te jednoj prema Splitu.

Linije prema Zagrebu

Eurowings planira nastaviti prometovati na svoje dvije linije prema Zagrebu: iz Kölna i Stutgarta.

Linija Köln – Zagreb – Köln bit će u prometu dva puta tjedno, petkom i nedjeljom, dok je treći tjedni let dostupan samo u prvim danima nove godine (ponedjeljak, 04.01.2021.). U siječnju će Eurowings obaviti 11 povratnih letova između Kölna i Zagreba, čime će ova aviokompanija ponuditi ukupno 3.168 sjedala u oba smjera.

Linija Stuttgart – Zagreb – Stuttgart također će prometovati dva puta tjedno, istim danima kao i linija iz Kolna, petkom i nedjeljom. Ova će linija u siječnju imati 9 povratnih letova, no na njoj će Eurowings koristiti i veći zrakoplov (tipa A320), dok su na liniji iz Kolna najavljeni uglavnom manji zrakoplovi tipa A319. Trenutno je u prodaji između Stuttgarta i Zagreba preko 2.800 sjedala!

Do 10. siječnja dvije linije prema Splitu

Kako smo ranije i najavili, Eurowings je povećao promet prema Splitu u vrijeme blagdana. Iz tog razloga splitska će zračna luka do 10. siječnja imati dvije linije ove poznate njemačke niskotarifne aviokompanije.

Naime, linija Stuttgart – Split – Stuttgart bit će u prometu jednom tjedno, svake nedjelje, do 10. siječnja 2021., nakon toga Eurowings planira obnoviti promet na ovoj liniji s početkom ljetnog reda letenja, odnosno krajem ožujka sljedeće godine.

Druga linija Eurowingsa prema Splitu, iz Dusseldorfa, bit će u prometu kroz cijeli siječanj.

Linija Dusseldorf – Split – Dusseldorf prometovat će jednom tjedno, svake subote, te je kompanija najavila 6 povratnih letova na ovoj liniji u siječnju (dodatan let u srijedu, 06.01.2021.). Kompanija trenutno planira koristiti zrakoplove tipa A319 i A320 prema Splitu, čime će ukupno ponuditi preko 1.900 sjedala na ovoj liniji.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i smanjenu potražnju, kompanija ipak nije pokrenula liniju iz Kolna prema Splitu u vrijeme blagdana, iako je ista bila potvrđena, najavljena zračnim lukama i u prodaji.

Ostale hrvatske zračne luke u ovogodišnjem zimskom redu letenja nemaju letove Eurowingsa, a za očekivati je da će kompanija u skoro vrijeme početi otkrivati svoj red letenja za ljetnu sezonu 2021.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno