Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Edukativna radionica seoskog turizma u Karlovcu

Danas će se u hotelu Korana u Karlovcu održati završna edukativna radionica o seoskom turizmu koju organizira Regionalna turistička zajednica Karlovačke županije u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Udrugom ruralnog turizma Hrvatske. Riječ je o ciklusu od 40 radionica o seoskom turizmu koje su održane diljem Hrvatske uz financijsku potporu Ministarstva turizma i sporta, te podršku destinacijskih partnera županijskih turističkih zajednica i lokalnim akcijskim grupama, piše Turizmoteka.

Radionica je namijenjena svim registriranim pružateljima usluga seoskog turizma (poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga) te predstavnicima turističkih zajednica i lokalnih akcijskih grupa koje djeluju na području Karlovačke županije.

Na radionici će se govoriti o zakonodavnom okviru i izazovima, novim turističkim trendovima, značaju kulturne baštine te važnosti redovne digitalne komunikacije. Sudionicima je također biti predstavljen Digitalni katalog seoskog turizma koji pružateljima usluga seoskog turizma omogućuje besplatnu promociju na domaćim i inozemnim tržištima putem web stranice hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice. U katalog se upisuju poljoprivredna gospodarstva koja imaju registrirane vinarije, kušaone, farme, izletišta, agroturizme, ruralne objekte za smještaj i slično.

Očekujemo 30-ak sudionika odnosno kolega iz turističkog sektora, a na radionici će nazočiti Županica Karlovačke županije, gospođa Martina Furdek Hajdin te predstavnici Ministarstva turizma i sporta RH.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno