Subota, 10 lipnja, 2023

Edelweiss Air nastavlja prometovati prema Hrvatskoj

Edelweiss Air, švicarska leisure aviokompanija, tvrtka – kćerka Swissa, nastavlja prometovati prema Hrvatskoj i u rujnu, unatoč uvedenim restrikcijama. Linija prema Dubrovniku ukida se ranije nego što je to prvotno bilo planirano.

Jedina linija Swissa ove godine prema Hrvatskoj, ona između Geneve i Dubrovnika, prestala je prometovati s krajem kolovoza. Linija je u prometu bila tek jednom tjedno, svake subote.

Na linijama iz Zuricha prema Hrvatskoj prometuje partnerska kompanija Edelweiss Air. Kompanija će do sredine rujna imati tri linije, prema Dubrovniku, Splitu i Puli.

Linija Zurich – Dubrovnik u prometu je jednom tjedno, svakog petka. Tako će biti do 18. rujna kada će na ovoj liniji kompanija obaviti posljednji let u ovoj ljetnoj sezoni.

Linija Zurich – Split biti će u prometu kroz cijeli rujan, dva puta tjedno, svake subote i nedjelje. Od 27. rujna kompanija će zadržati jedan let tjedno, svake subote.

Linija Zurich – Pula također ostaje u prometu kroz cijeli rujan, jednom tjedno, subotom. Na svim linijama prema Hrvatskoj Edelweiss koristi zrakoplov tipa A320.

Croatia Airlines u rujnu nudi direktne letove prema Zurichu iz Zagreba, Splita i Dubrovnika. Određeni broj polazaka na ovim je linijama otkazan kroz prvu polovicu rujna, a konkretne datume možete provjeriti OVDJE.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno