Petak, 22 rujna, 2023

ECTAA ponovno Hrvatskoj dodijelila titulu Preferred Destination

Europsko udruženje nacionalnih udruga turističkih agencija i turoperatora (ECTAA) i Hrvatska turistička zajednica početkom godine potpisale su sporazum o suradnji prema kojem je Hrvatskoj po drugi puta dodijeljena Preferred Destination titula i to za 2021. godinuTako će se u okviru ovog sporazuma 12. svibnja 2021. održati i webinar posvećen promociji Hrvatske kao sigurne i privlačne destinacije.

Kako bi europski turoperatori i predstavnici turističkih agencija (ECTAA ih okuplja preko 70.000) čuli što je Hrvatska poduzela kako bi osigurala njihovim klijentima siguran boravak u našoj zemlji, ECTAA je osmislila program koji uključuje obraćanje ministrice turizma RH Nikoline Brnjac, prezentaciju tržišnih specifičnosti od strane Euromonitora, te panel raspravu koju će moderirati Jürgen Bachmann (glavni tajnik francuskog sindikata turoperatora – SETO-a), a u kojem će sudjelovati Bernard Zenzerović (UPUHH), Helmut Gschwentner (Travel Europe), Boris Žgomba (UPA-HGK), Kristjan Staničić (HTZ) i Pawel Niewiadomski (ECTAA).

Više detalja o satnici i temama dostupno je u pozivu organizatora – ovdje, a ukoliko vas interesira sudjelovanje, prijavnom linku možete pristupiti ovdje.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno