Četvrtak, 30 ožujka, 2023

EasyJet obustavio sve linije. Leti samo u Split

EasyJet prekida promet prema Dubrovniku, dvije linije manje prema Splitu

EasyJet je prvog vikenda listopada okončao većinu svojih linija prema Dubrovniku. Ova poznata niskotarifna kompanija do kraja listopada prometovat će samo prema Zračnoj luci Split.

Iako je EasyJet u prošlogodišnjem ljetnom redu letenja prometovao prema Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku do samog kraja sezone (kraja listopada), to se ove godine neće dogoditi. Linije prema Zadru i Puli prestale su prometovati s krajem rujna, a kompanija je do kraja listopada planirala prometovati na 4 linije prema Dubrovniku te na 8 prema Splitu.

EasyJet je dodatno reducirao promet prema Dubrovniku te je u prvih 5 dana listopada odradio posljednje ovogodišnje letove na linijama iz Bristola, Edinburgha i Londona prema Zračnoj luci Dubrovnik. Iako su karte bile u prodaji do samog kraja listopada, ova je aviokompanija odlučila prekinuti promet znatno ranije od planiranog.

EasyJet će odraditi tek još jedan let na liniji Manchester – Dubrovnik, 10. listopada i time završiti s redovnim operacijama prema Dubrovniku za ovu godinu.

Kompanija je ranije najavila prometovanje na 8 međunarodnih linija prema Splitu do kraja listopada, no došlo je do otkazivanja dvije linije, iz Bristola i Glasgowa prema Splitu.

EasyJet sada u prodaji nudi 6 linija prema Zračnoj luci Split:

  • Basel – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,
  • Berlin – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,
  • Gatwick – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,
  • Geneva – Split, jednom tjedno, do 24.10.,
  • Luton – Split, jednom tjedno, do 24.10.,
  • Manchester – Split, jednom tjedno, do 17.10.

S krajem ljetnog reda letenja (24.10.) EasyJet će prekinuti operacije prema Zračnoj luci Split i time okončati ovogodišnju ljetnu sezonu prema hrvatskim zračnim lukama.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno