Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Dvije nove linije za ljeto 2021. Iz Berlina i Dusseldorfa za Bol na Braču!

Njemačka charter aviokompanija Sundair najavljuje dvije nove linije za ljetni red letenja 2021. godine prema Hrvatskoj. Sundair će prometovati na linijama iz Berlina i Dusseldorfa prema Bolu na Braču, prenosi croatianaviation.com.

Njemački tour operatori već prodaju grupne i individualne aranžmane za ljeto 2021. godine na otoku Braču, nudeći i direktne letove iz Berlina i Dusseldorfa. Na njima bi, prema javno dostupnim podacima, trebao prometovati Sundair.

Na linijama prema Braču prometovati će zrakoplovi tipa A319

Linija Dusseldorf – Brač biti će u prometu od 22. svibnja do 02. listopada 2021. godine jednom tjedno, svake subote, dok će linija Berlin – Brač biti u prometu od 23. svibnja do 03. listopada 2021. godine, također jednom tjedno, nedjeljom. Podsjećamo, Sundair je za njemačkog touroperatora trebao prometovati na charter liniji Frankfurt – Brač ovog ljeta, no letovi su zbog slabe potražnje prouzrokovane globalnom pandemijom otkazani.

Na linijama prema Braču prometovati će zrakoplovi tipa A319 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 150 sjedala. Ako se letovi realiziraju (što će prvenstveno ovisiti o potražnji), Brač će nakon duljeg vremena imati direktnu vezu s njemačkim gradovima.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

https://turizam24.com/crnogorski-ugostitelji-udruzeni-protiv-mjera-crnogorske-vlade

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno