Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Dvije hrvatske agencije dobile žig koji potvrđuje sigurne uvjete putovanja u pandemiji

Žig se dodjeljuje tvrtkama koje su u svom poslovanju primijenile globalne standardizirane protokole i smjernice WTTC-a za zdravlje i higijenu koji omogućuju sigurne uvjete putovanja tijekom COVID-19 pandemije.

Članice UHPA-e i Travelife Certified agencije Elite Travel i Adriatic DMC ishodile SafeTravels (Sigurna putovanja) žigove Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC).

Žig SafeTravels dodjeljuje se tvrtkama koje su u svom poslovanju primijenile globalne standardizirane protokole i smjernice WTTC-a za zdravlje i higijenu koji omogućuju sigurne uvjete putovanja tijekom COVID-19 pandemije.

Kao Travelife Certified kompanije, turističke agencije Elite Travel i Adriatic DMC su uspješno prošle Travelife COVID-19 Reselient trening koji je osmišljen s ciljem pružanja pomoći i lakše prilagodbe poslovanja svih dionika u lancu opskrbe u sektoru turizma u posebnim okolnostima izazvanih pandemijom. Trening se sastoji od 10 modula koji sadrže smjernice dobre prakse i protokole za različita područja.

„Kao zemlja čija ekonomija jako ovisi o turizmu, potrebno je što prije prihvatiti SafeTravels protokole i uključiti u certficiranje što više pravnih subjekata povezanih s turizmom jer je to jedan od ključeva brzog i kvalitetnog oporavka hrvatskog turističkog sektora“, stoji u priopćenju Elite Travel.

„Važno je da se prilagodimo novom okruženju koje je Covid-19 stvorio kako bismo uvjerili partnere i njihove klijente da je Hrvatska sigurno odredište za odmor 2021. godine. Slijedeći smjernice i najbolje prakse WTTC-a naši su postupci standardizirani što znači da naši partneri mogu biti mirni, znajući da će njihovi klijenti biti zbrinuti od njihovog dolaska do odlaska“, izjavio je operativni direktor Adriatic DMC-a Ivan Gavranić.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Sourceuhpa.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno