Nedjelja, 24 rujna, 2023

Dubrovnik tone u zimski san. Iz AHL-a poručuju: Brojke su veće nego što su prvobitno bile planirane

Počele su pripreme za zimski san. Na samom jugu Hrvatske zatvaraju svoja vrata neki od dubrovačkih hotela. Glavna sezona možemo reći je završila a u posezoni Hrvatska se našla na crvenoj listi mnogih emitivnih tržišta.

Iz grupacije ‘’Jadranski luksuzni hoteli’’ poručuju da ih sezona i njen tijek nisu iznenadili te da sam nastavak rada njihovih objekata ovisi ponajviše o redu letenja i zračnim linijama koje iz dana u dan mijenjaju svoj raspored. Naime, svjedoci smo da se u proteklih nekoliko dana mnogo aviokompanija odlučilo ukinuti ili reducirati svoje letove prema hrvatskim odredištima.

‘’Hotel Rixos Premium Dubrovnik, najveća turistička  investicija na dubrovačkom području tijekom 2020. godine, u koju je uloženo  150 milijuna kuna, ostvario je  zadovoljavajuće rezultate u ovoj najkraćoj turističkoj sezoni na dubrovačkom području. Unatoč zahtjevnim uvjetima uslijed COVID-19 pandemije, brojke su veće nego što su prvobitno bile planirane. ‘’-rekao je direktor Ayhan Basci.

Iz same grupacije potvrđuju da su jako zadovoljni odazivom Britanaca i Ukrajinaca te našim, domaćim gostima .

Basci naglašava da je cilj zadržati stalne djelatnike i posvetiti se internim treninzima osoblja i snažnim promotivnim aktivnostima na tržištima EU i domaćem tržišta kako bi spremni dočekali sezonu 2021.godinu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno