Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Dubrovačko primorje prepoznato kao nautička destinacija Hrvatske

Prošlog tjedna objavljen je drugi od četiri promidžbena videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja. Naglasak je stavljen na nautiku, a glavnu ulogu ima ACI marina Slano kao središte svih nautičkih potencijala i početna točka za najčarobniji obilazak Dubrovačkog primorja. Čisto i toplo more, pregršt sunčanih sati i raznolikost vjetrovima Hrvatsku čine prepoznatom nautičkom destinacijom, pri čemu upravo ACI marina Slano postaje sve veći hit za sve koji žele istražiti jedan od najljepših dijelova Mediterana – Južnu Dalmaciju.

Videospot je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Tcv4UNMw8lo

U sklopu serijala promidžbenih videospotova pod imenom „Otkrijte Dubrovačko primorje“, Turistička zajednica Dubrovačkog primorja posvetila je drugu epizodu nautičkom turizmu, kao jednom od najjačih turističkih aduta. Kako kaže voditelj u videospotu Mark Thomas, „zbog zajamčenog sunca, mirnog mora i povoljnih vjetrova nije ni čudo što je Hrvatska magnet za nautičke turiste iz cijelog svijeta, piše turizmoteka.hr.

S razvedenom obalom, skrivenim uvalama, šarmantnim plažama i naravno prvorazrednom infrastrukturom Dubrovačko primorje je itekako na radaru skipera“.

Pritom se posebno ističe čarobno Elafitsko otočje, u čije je istraživanje najbolje krenuti iz ACI marine Slano. „Najveća prednost ACI marine Slano je njena lokacija. Smještena je u predivnom, mirnom zaljevu u neposrednoj blizini Elafitskog otočja. Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez, no u ljetnim mjesecima pristiže uistinu velik broj nautičara iz svih krajeva svijeta“, istaknula je Danijela Crljen, direktorica ACI marine Slano.

Naravno, videospot je zaključen i prigodnom đitom te predivnim pejzažima, a u samoj završnici je prikazan i veliki logotip projekta „Safe stay in Croata“, čiji je ACI ponosni član. Već u obližnjoj ACI marini Dubrovnik, uspostavljen je prvi veliki punkt za testiranje gostiju. Shodno tome, đita po predivnom jugu Hrvatske više nije samo jedna od najljepših, nego i najsigurnijih na svijetu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno