Petak, 9 lipnja, 2023

Dubai, grad kojeg morate vidjeti da biste povjerovali. Odličan program putovanja agencije Palma Travel

Dubai – grad za veliki broj turista iz vrhova svjetske elite, raj za šopingholičare, oaza za one koji vole raskoš. Nevjerojatno mjesto na planeti koje ne prestaje oduševljavati svojom arhitekturom, i kreativnim, gotovo nadrealnim pristupom svemu što se tamo odvija. Ono čega nije bilo, stanovnici ovog grada jednostavno izmisle i naprave.

Jedna od veličanstvenih građevina zasigurno je Burj Khalifa. Osim što je najviša građevina na svijetu, obara rekord svojom visinom od nevjerojatnih 828 metara (visina tri Eiffelova tornja). Umjetni otok u obliku palme, Palm Jumeirah, jedan je od današnjih simbola Dubai-a, zajedno s umjetnim jezerom u obliku dva srca. Uz činjenicu da ste usred pustinje, mogućnost skijanja ne izgleda niti malo realna. No Dubai je i tu iznjedrio rješenje, i postavio Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku.

*DUBAI i ODMOR U RAS AL-KHAIMAH / posebnim zrakoplovom iz Ljubljane / GRUPNI POLAZAK: 12.04. – 18.04.2021.
*DUBAI i ODMOR U RAS AL-KHAIMAH / posebnim zrakoplovom iz Ljubljane / GRUPNI POLAZAK:15.05. – 20.05.2021.

Program agencije Palma Travel je osmišljen da zadovolji raznoliku publiku, tako će uživati i oni željni adrenalina na Jeep safariju, ali i oni koji vole nove zemlje upoznavati kroz lokalnu zajednicu, bogate tržnice i vrhunsku gastronomiju. Šetnja starim dijelom grada očarat će vas, posebice Muzej Dubai u tvrđavi Al Fahidi, koja je najstarija zgrada u Dubaiju s nešto više od 200 godina. U novijem dijelu grada – Downtown, nižu se neboderi Dubai Trade Center te Emirates Towers i trgovački centri. Ukoliko želite, navečer možete uživati ​​u koktelu u poznatom hotelu Burj Al Arab u restoranu s libanonskom kuhinjom, koji se smatra jednim od najboljih na svijetu.

Ovo su samo neke od veličanstvenih atrakcija ovog nevjerojatnog grada koji nikada ne spava, stoga program koji nudi Palma Travel možda baš vama da ideju gdje da provedete Uskršnje praznike. U nastavku se nalaze linkovi s konkretnim programima i cijenama, te upute u svezi postupanja shodno pandemiji COVID 19.

Programi za Dubai se nalaze na sljedećim linkovima :

*DUBAI i ODMOR U RAS AL-KHAIMAH / posebnim zrakoplovom iz Ljubljane / GRUPNI POLAZAK: 12.04. – 18.04.2021.
*DUBAI i ODMOR U RAS AL-KHAIMAH / posebnim zrakoplovom iz Ljubljane / GRUPNI POLAZAK:15.05. – 20.05.2021.

Palma Travel uvijek iznova prepoznatljivim osobnim pristupom pokušava ispuniti vaša očekivanja i još više od toga. Za vašu potpunu udobnost pobrinuti će Palmini organizatori putovanja i vodiči koji će vam svojim širokim znanjem, bogatim iskustvom, profesionalnošću, dobrim raspoloženjem i otvorenošću pomoći da na pravi način doživite destinaciju. Uvijek se trude stvoriti pozitivnu atmosferu unutar grupe i povezati putnike. Palmini odmori otkrivaju najljepše i najkreativnije u čovjeku.

cid:9zLUkO27wxnOGEH6xPDU

info@palma-travel.hr www.palma-travel.hr/

VAŽNE NAPOMENE – COVID-19:

VAŽNO – PRIJE PUTOVANJA: Savjetujemo vam da prije svakog putovanja dodatno provjerite ima li ograničenja za putovanja u određenu destinaciju. Putovanje može biti dopušteno samo u određene svrhe, a turističko putovanje može biti izuzeto. Više detalja možete pronaći na: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/ 


PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno