Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Drugi Vivodina Wine and Walk oduševio posjetitelje iz cijele Hrvatske

Protekla dva vikenda u vivodinskom kraju bila su iznimno uzbudljiva jer se dvije subote zaredom održavala omiljena eno-gastro manifestacija Vivodina Wine and Walk.

Čak tri stotine sudionika iz cijele Hrvatske uživalo je u kušanju vina i gastro specijaliteta domaćih vinara vivodinskog kraja – prekrasnog lokaliteta koje je od davnina poznato po uzgoju vinove loze i kvalitetnim vinima. U sklopu manifestacije veseli sudionici posjetili su ukupno osam domaćih vinarija gdje su kušali probrana vina, jeli ukusne domaće proizvode i otkrivali tajne vinogradarstva. Njihova šetnja vivodinskim krajem trajala je čak 7 sati na ruti dugoj 9 kilometara što je bilo sasvim dovoljno da se upoznaju sa svojim domaćinima i dožive iskustvo uživanja u vinu iz jedne sasvim nove perspektive.

“Iza nas su nevjerojatna dva vikenda ispunjena eno-gastronomskim užicima, druženjem, novim prijateljstvima i uspomenama za cijeli život! Izuzetno smo ponosni što je u sklopu manifestacije Vivodina Wine and Walk čak tri stotine sudionika iz cijele Hrvatske šetalo prekrasnim vivodinskim krajem i upoznalo se s autohtonim proizvodima i ljubaznim domaćinima. Prehodali smo kilometre s neizostavnim čašama oko vrata, kušali fantastična vina i uživali u domaćim delicijama, a atmosfera je sve vrijeme bila – fantastična!” poručuju organizatori koji se već vesele idućoj godini jer jedinstveno sljubljivanje vina i rekreacije pokazalo se kao pun pogodak.                                                

“Primili smo nebrojene pozitivne komentare i povratne reakcije i oni su nam najbolji poticaj da manifestaciju Vivodina Wine and Walk nastavimo raditi s još većim entuzijazmom te da ju dodatno obogatimo. Mnogi od sudionika već su nam najavili ponovni dolazak i to nas najviše veseli.“, dodaju.

Još jednim uspješnim izdanjem manifestacija Vivodina Wine and Walk potvrdila je svoj status nezaobilazne manifestacije za sve ljubitelje vina i otkrivanja novih turističkih potencijala kontinentalne Hrvatske.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno