Srijeda, 4 listopada, 2023

Drugi hotel s kapsulama u Švicarskoj

Izvor i foto: turizmoteka.hr

Poznati i popularni u Aziji, u Švicarskoj još nisu bili prisutni, osim u Luzernu. Jedan hotel s kapsulama je nedavno otvoren u Zürichu, na izvrsnoj lokaciji

Ono što je odavno poznato u Aziji i pravi hit za putnike s naprtnjačama izazvalo je senzaciju u Luzernu prije dvije godine, sada postoji i jedan u Zürichu: hotel s kapsulama. Tijekom koronakrize, Mahamed Taha otvorio je prvi hotel u Zürichu s kapsulama izravno na Schiffsländeplatzu u popularnom i živahnom dijelu Züricha Niederdorfu.

U Zürichu postoji potreba za smještajem s niskim cijenama, položajem u centru i s dobrom kvalitetom. Hotel je mali, ali nudi puno u najmanjim prostorima: poplun, jastuk, malo ogledalo, sklopivi stolić i malu kutiju za dragocjenosti. Svaka kapsula ima utor koji jamči dovod svježeg zraka.

U novootvorenom “Green Marmot Capsule Hotel”, od svibnja 2020. za rezervaciju je dostupno 49 jednokrevetnih i 6 bračnih kreveta.

Otvaranje hotela točno tijekom pandemije korone bilo je slučajno, kaže Taha. Popunjenost je između 20 i 40 posto, ovisno o danu u tjednu. Naravno, Taha bi poželjeo više zauzetih kreveta, ali previše gostiju nije prikladno tijekom krize u Coroni, jer se još uvijek moraju pridržavati strogih higijenskih propisa.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno