Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Direktor Hrvatske turističke zajednice uručio nagradu Adrian hotelu Degenija

U hotelu Degenija održana svečana dodjela nagrade Adrian, koju je vlasnicima hotela uručio direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Riječ je o nagradi koju već 16 godina zaredom dodjeljuje Slobodna Dalmacija uz podršku Hrvatske turističke zajednice i Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Nagrada je uručena na temelju natječaja za 2021. godinu, a koji se provodio pod sloganom „Odmor bez briga“. U samom su natječaju mogli sudjelovati hoteli koji posjeduju minimalno 4 zvjezdice, a tijekom njegove provedbe Slobodna Dalmacija je predstavila sve prijavljene hotele, kao i priče o destinaciji i hrvatskoj turističkoj ponudi, piše Turizmoteka.

Ovogodišnji pobjednik je Hotel Degenija koji se, osim po sigurnosti i kvaliteti usluge, istaknuo i po sinergiji objekta s lokalnom zajednicom, zanimljivom arhitekturom, uređenim okolišem, popratnim sadržajima, a u samoj destinaciji je napravio i gastronomski boom.

„Iskrene čestitke upućujem vlasnicima Hotela Degenija na osvojenoj nagradi, koja je i više nego zaslužena. Vrlo smo zadovoljni i uspješnom organizacijom dodjele nagrade Adrian, koja u ovo pandemijsko vrijeme nije prekinuta, već kontinuirano daje podršku obiteljskim i malim hotelima. Podsjećam da je riječ o smještajnim objektima koji mogu odgovoriti najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima te koje karakterizira ponuda temeljena na individualnom pristupu svakom gostu, autentičnom doživljaju i vrijednostima destinacije na kojoj se nalazi“, poručio je direktor Staničić. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno