Nedjelja, 24 rujna, 2023

Dean Ban još jednom potvrdio mjesto ravnatelja porečkog Instituta za poljoprivredu i turizam

Upravno vijeće Instituta za poljoprivredu i turizam raspisalo je i u srijedu provelo Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Instituta za poljoprivredu i turizam na kojem je nakon prezentacije programa kandidata, za mandat ravnatelja Instituta od 2021 do 2025. godine, imenovalo dr. sc. Deana Bana.

Imajući u vidu jaku podršku koju je programu dalo Znanstveno vijeće Instituta za poljoprivredu i turizam, Upravno vijeće je potvrdilo reizbor dr. Bana na novi mandat od 4 godine, čime je potvrdilo čvrst pravac u kojem je Institut krenuo i kojim dalje nastavlja ići. Kvaliteta dosadašnjeg rada bila je presudna za izradu kvalitetnog programa dr. sc. Deana Bana što je znanstvena baza Instituta i prepoznala.

Kvaliteta znanstvenog rada u proteklom mandatu dr. sc. Deana Bana, apostrofirana je kao jasna vizija napretka Instituta, piše Glas Istre. U svom novom četverogodišnjem programu dr. sc. Dean Ban nastavlja to njegovati, smatrajući da kvaliteta mora postati i ostati temeljna odrednica razvoja Instituta za poljoprivredu i turizam u budućnosti. Institut danas ima najviše zaposlenih djelatnika od svog osnutka, investirao je u znanstveno istraživačku opremu u zadnje četiri godine iznos viši od 10.000.000 kuna.

Nikada u povijesti Institut nije imao toliko međunarodnih i domaćih, znanstveno istraživačkih i stručnih projekata, a bitno je naglasiti i to da je tim znanstvenika predvođen dr.sc. Deanom Banom osigurao sredstva iz Europskog strukturnog i kohezijskog fonda namijenjena izgradnji nove zgrade Instituta za poljoprivredu i turizam u iznosu od više desetaka milijuna kuna. Sve navedeno potvrđuje da će jačanje prepoznatljivosti i pozicije Instituta na lokalnom regionalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou nastaviti ići svojom uzlaznom putanjom u daljnjim poslovnim godinama.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno