Utorak, 29 studenoga, 2022

Dani piva u Karlovcu započeli spektakularnim koncertom domaćih zvijezda

Spektakularni laser show, virtuozan nastup plesne skupine Atomic Dance Factory te institucije domaće glazbene scene, Massimo i Zabranjeno pušenje, obilježili su prvi dan 34. izdanja Dana piva Karlovac.

Događaj koji su mnogi iščekivali s velikim nestrpljenjem najavila je i Marta Bułhak, predsjednica Uprave Heineken Hrvatska, piše Privredni.hr.

 “Jako sam ponosna što Karlovačko nastavlja ovu priču staru više od 30 godina. Vjerujemo da između Dana piva i Karlovačkog postoji posebna veza, a potrudili smo se da i ove godine pripremimo vrhunsku zabavu i stvorimo nezaboravnu atmosferu”, istaknula je Bułhak.

Grad je, otvorenjem Dana piva, postao dinamična pozornica na kojoj glavne uloge imaju ljubitelji piva, ponajbolji domaći glazbenici te izvrsna turistička i gastro ponuda.

Na Danima piva potrebno je pokazati EU digitalnu COVID potvrdu samo u neposrednoj blizini pozornice. Posjetitelji koji će program pratiti izvan ograđenog prostora na kojem nisu dužni imati EU digitalnu potvrdu, no trebaju poštivati propisane epidemiološke mjere.

Najveći pivski festival u Hrvatskoj traje do 31. kolovoza, a tijekom pet dana na pozornici će se izmjenjivati 12 poznatih domaćih glazbenika i bendova.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno