Subota, 25 ožujka, 2023

Dani karijera na Visokoj školi Aspira održat će se online 17. i 18. veljače 2022. godine

Dani karijera su tu. Aspira je pripremila tri vrhunske panel rasprave iz područja sporta, turizma, hotelijerstva i gastronomije te računarstva.
Ovi stručnjaci iz prakse nastojat će vam pružiti odgovore i dati smjernice kako svoju karijeru napraviti uspješnom, kako se kreće od dna i postepeno raste ulaganjem u znanje, obrazovanje i stjecanje iskustva.

Datum održavanja i teme panel rasprava:

1) Tehnološki trendovi budućnosti: Karijere i putokazi, 17.02.2022.
2) Karijera u sportu: Sprint ili maraton?, 17.02.2022.
3) Karijera kao putovanje: Odakle krenuti i gdje nas to može dovesti?, 18.02.2022.

  • Panel “Tehnološki trendovi budućnosti: Karijere i putokazi”

Moderator ove panel rasprave bit će Tina Tomičić iz Split Tech Cityja. Kao njezini gosti pojavit će se Anthony Lipovac (Typeqast), Mladen Maras (Span.), Mislav Malenica (CroAI/Mindsmiths) te Marin Kramarić (Smart Contract d.o.o./Blockademia).

  • Panel “Karijera u sportu: Maraton ili Sprint?”

Moderatorske palice prihvatit će se Ozren Maršić iz KK Split, a u raspravi će mu se pridružiti Davor Užbinac (KK Cedevita Olimpija), Dubravko Kmetović (ABA liga), Teo Čizmić (KK Split) te Vedran Šupuković (RK PPD Zagreb).

  • Panel “Karijera kao putovanje: Odakle krenuti i gdje nas to može dovesti?”

Maja Drviš pojavit će se u ulozi moderatora ove panel rasprave, dok će njeni gosti biti Nevena Tolanov (Terminus d.o.o.), Boris Žgomba (DMC agencija Uniline/ECTAA) te Boris Šuljić (restoran, vinarija i hotel Boškinac).

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno